Bahati Hrvat ne odustaje: 'Želim igrati za reprezentaciju!'

Bivši nogometaš Hajduka Tonći Kukoč blagdane provodi u rodnom Splitu. Od ljeta ove godine igrač je sofijskog CSKA-a, ali pitanje je hoće li se nakon praznika vraćati u Bugarsku.

24.12.2014.
13:46
VOYO logo

Kukoč je posljednjih mjeseci skrenuo pozornost na sebe provokativnim i pomalo zločestim objavama na društvenim mrežama. Svojedobno je sam sebe prozvao najboljim hrvatskim lijevim bekom, a na zubu redovito ima Dinamo i Zdravka Mamića. S obzirom da se na taj način više puta zamjerio svemoćnom vladaru hrvatskog nogometa, teško je vjerovati da će tako skoro dočekati poziv među Vatrene. A zbog reprezentacije je, kako tvrdi, prešao iz Brescie u CSKA.

"Da sam ostao u drugoj talijanskoj ligi, ne bih mogao konkurirati za reprezentaciju. Ovako sam pokazao svojim igrama što mogu, ali želim napraviti korak više da pokažem da mogu igrati za reprezentaciju", rekao je Kukoč za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugarsku bi, međutim, mogao uskoro napustiti zbog navodne ponude kijevskog Dinama.

"Ponuda ima na stolu, moj menadžer to rješava. Ako odem u Kijev, bit će to velika prekretnica. Ako ostanem, bit ću prvak i igrati za reprezentaciju", samouvjereno je zaključio 24-godišnjak koji je igrao i za Istru, Mosor i Hrvatski dragovoljac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo