Hajdukovci trljaju ruke: 'Odličan je osjećaj zabiti pet komada'

Nakon što je 30 milijuna kuna kredita sjelo na račun Hajduka, Bijeli imaju još jedan razlog za slavlje.

3.11.2012.
10:18
VOYO logo

Iako se već naveliko priča o mladiću koji je još davno prekrižen u mlađim uzrastima Dinama, i koji je na koncu iz sesvetske Croatije završio na Poljudu, Tomislav Kiš konačno je pokazao svoju pravu vrijednost. Mladi hajdukovac postigao je čak pet pogodaka za hrvatsku U19 reprezentaciju koja je u kvalifikacijama za EURO pobijedila Azerbajdžan s čak 7:1.

Da stvar bude potpuna, Kiš je osim pet pogodaka asistirao za šesti, a sedmi je postignut nakon što je upravo on izborio jedanaesterac. Partija za čistu desetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odličan je osjećaj zabiti pet komada, bio je to moj dan, ali cijela je momčad sve tri utakmice u kvalifikacijama odigrala odlično", istaknuo je skromni Kiš koji i nadodao:

"Pitao me moj prijatelj Brlek (strijelac preostala dva pogotka op.a.) može li on izvesti jedanaesterac, rekao sam zašto ne. Neka i on da gol! Moglo je biti i šest pogodaka, ali draže mi je da i drugi budu sretni i zabiju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta se nakon odlaska Ante Vukušića spominjalo kako će upravo mladi Zagrepčanin preuzeti njegovu ulogu, no to se još nije dogodilo. Ipak, Kiš se nada kako će mu trener Mišo Krstičević uskoro ukazati punu minutažu.

"Trener Krstičević najbolje zna što radi, ne bih se htio miješati u njegove odluke. Očekujem šansu, ali strpljiv sam, čekam svoju priliku. Meni je ovo poticaj za dalje, ali treba ostati na zemlji i čekati priliku", naglasio je mladi napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li priliku dobiti već na utakmici protiv Zadra?

"Objektivno, i ja sam imao tri teške reprezentativne utakmice. Tko zna, možda dobijem 20-30 minuta. S time bih bio itekako zadovoljan. Bit će kako trener odluči", zaključio je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo