Oštre reakcije /

Tomislav Ivković pojasnio komentar o Livaji: 'Ovi iz Dalmacije će napisati jedno, ovi iz Zagreba drugo'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kaže da se ta izjava pogrešno protumačila i da nije imao ni najmanju namjeru uvrijediti nogometaša Hajduka i hrvatskog reprezentativca.

5.4.2022.
10:54
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometaš i bivši dugogodišnji trener Lokomotive, Tomislav Ivković, jučer je postao trenerom Borca Banja Luke. Tako će 61-godišnji Ivković voditi jednog od velikana bosanskohercegovačkog nogometa.

Prošlog je tjedna Ivković s jednom izjavom u vezi Marka Livaje digao prašinu u hrvatskom nogometu, posebice u Dalmaciji koji nisu cijenili komentar hrvatskog stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Nije ostao dužan /

Šaljivi Ivan Rakitić komentirao skidanje na nogometnom travnjaku: 'Dao sam sve od sebe'

Image
Nije ostao dužan /

Šaljivi Ivan Rakitić komentirao skidanje na nogometnom travnjaku: 'Dao sam sve od sebe'

"Po meni u Hrvatskoj postoji samo jedan svemirac, a to je Luka Modrić. Sve ovo oko Livaje su napravili mediji i novinari. Uz Modrića, imamo još Kovačića, Brozovića i Perišića, i oni su po meni nedodirljivi, a svi ostali prolaze kroz uspone i padove i nisu nezamjenjivi," rekao je tada Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mediji kao mediji pišu ono što njima paše"

U intervjuu za Index Ivković se osvrnuo na prošlotjedni komentar. On kaže da se ta izjava pogrešno protumačila i da nije imao ni najmanju namjeru uvrijediti nogometaša Hajduka i hrvatskog reprezentativca.

''Vrlo jednostavno. Svaki portal, svake novine, ovisno kako njima odgovara, tu su izjavu tumačile na razne načine. Pitanje je bilo je li Livaja svemirac i mora li igrati u reprezentaciji. Rekao sam da je u našoj reprezentaciji samo Luka Modrić svemirac, da su svi ostali zamjenjivi i da sve ovisi o formi u kakvoj jesu," rekao je Ivković.

"Ne mogu vjerovati da se ova priča uopće i povukla. Niti u jednom trenutku nije dolazilo pitanje Livajine kvalitete. Međutim, mediji kao mediji, pišu ono što njima paše. Ovi iz Dalmacije će napisati jedno, ovi iz Zagreba drugo, a istina malo koga zanima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo