TOMIĆ OTKRIO ŠTO GA POSEBNO VESELI NAKON REMIJA S MODRIMA: /

'Nije lako vratiti se nakon ranog pogotka protiv Dinama'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U Kranjčevićevoj je odigran iznimno zanimljiv gradski derbi

1.11.2020.
19:39
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 10. kola Prve HNL, sudaru prvaka i doprvaka, Dinamo i Lokomotiva su u Kranjčevićevoj ulici odigrali 1-1.

Dinamo je poveo u osmoj minuti golom Luke Ivanušca. Kastrati je prošao po krilu, te povratnom loptom uposlio Ivanušeca koji je pogodio suprotni kut za vodstvo "modrih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva je bila korak do izjednačenja u 37. minuti, no Kolinger je pogodio gredu nakon dobre lopte Aliyua. Pet minuta kasnije domaćin je ipak izjednačio. Moharami je poklonio loptu suparniku, a Kallaku odlično asistirao Aliyua, koji je zabio pored nemoćnog Livakovića.

Image

01.11.2020., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 10. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Hrvatski prvak je u 49. minuti golom Lovre Majera stigao do nove prednosti, no radost gostiju kratko je trajala. Sudac Strukan je nakon pregleda video snimke poništio pogodak zbog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 71. minuti opasno je zaprijetio Kastrati no pucao je pored Lokomotivina gola, a u 80. minuti je odličnu priliku imao Kallaku, ali je i on bio neprecizan.

"Veseli me predstava moje ekipe, izuzev prvih početnih petnaestak minuta, koncentrirano i dobro smo stajali na terenu tokom cijele utakmice. Nije lako vratiti se nakon ranog pogotka protiv Dinama, no moja momčad je pokazala snagu i karakter, i posebno me veseli kako se stvara jedna nova energija u svlačionici", poručio je poslije susreta trener lokomotive Goran Tomić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo