TOLIKO GA ŽELE: / Zbog Hrvata su spremni odreći se zvijezde koju su doveli lani

Image
Foto: AFP

Engleski nogometni velikan Liverpool i dalje nastoji u svoje redove dovesti hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, ali dogovora s Interom još uvijek nema.

16.6.2015.
13:50
AFP
VOYO logo

Talijanski dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da su čelnici Redsa ponudili Talijanima zamjenu igrača. Mateo Kovačić bi se tako preselio na Anfield, a u suprotnom bi smjeru otišao Mario Balotelli.

Problematični je napadač već igrao za Inter u razdoblju od 2007. do 2010. godine, a nakon toga je nosio dresove Manchester Cityja i Interova gradskog suparnika Milana. Lani je, pak, uz odštetu od 20 milijuna eura prešao u Liverpool u kojem se pokazao kao potpuno razočaranje - zabio je samo četiri gola u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thohir traži 30 milijuna eura

Ideju o zamjeni Nerazzurri su navodno glatko odbili jer treneru Robertu Manciniju treba gotovina za dovođenje pojačanja, a osim toga, još jedan napadač u momčadi mu trenutno nije prioritet. Corriere dello Sport navodi da predsjednik kluba Erick Thohir procjenjuje Kovačića na 30 milijuna eura i zasad ne želi pristati na 22.6 milijuna plus dva milijuna bonusa koje mu nudi Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo