OZBILJAN PROBLEM ZA DALIĆA I VATRENE: / Modrić kod Zidanea igra u bolovima, a jedan podatak posebno brine

Image

Pitanje je u kakvom će stanju dočekati Europsko prvenstvo

25.4.2021.
15:19
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida propustili su veliku priliku bodovno se izjednačiti s vodećim Atleticom, jer su na stadionu Alfredo Di Stefano, gdje su ugostili Betis, odigrali utakmicu bez pobjednika i bez pogodaka.

LukaModrić je igrao do 77. minute. Madridski As objavio je poslije utakmice kako se Modrić nije sasvim oporavio od ozljede leđa, te da je cijelu utakmicu igrao u bolovima. Unatoč tomu bio je najbolji igrač Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrićev povratak dočekan je s olakšanjem. Desetka je ključna za Real zbog svoje spektakularne forme. Ako Hrvat nema loptu, Real pati. Upravo to se događalo u Modrićevom dijelu terena, gdje mu ovaj put nisu pomagali Kroos i Fede, dva kapitalca Realove kreative. U prvom dijelu je taj nedostatak u Realovoj igri i momčadi otvarao mogućnosti Betisu upravo preko sredine terena, ali Modrić je rastao kako je utakmica odmicala. Na kraju je upravo on Realu donio dominaciju. Igrao je dalje od gola nego inače, ali davao je veliki doprinos momčadi”, istaknula je Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A osim što igra u bolovima problem bi za izbornika ZlatkaDalića uoči Europskog prvenstva mogao biti sljedeći podataka: Modrić je ove sezone u dresu Real Madrida (42) i reprezentacije (9) ukupno odigrao 51 utakmicu. Nitko u Realu za sada nije skupio više nastupa od njega.

S obzirom na to da mu se bliži 36. rođendan pitanje je i u kakvom će stanju biti nakon izrazito zahtjevne sezone. Osim što vuče Real u utrci za naslov španjolskog prvaka , to mora napraviti i u iduće dvije utakmice s Chelseajem u polufinalu Lige prvaka. Ako Madriđani prođu dalje postoji mogućnost da Modrić 29. svibnja zaigra u finalu tog natjecanja. Treba napomenuti kako Vatreni otvaraju Euro 13. lipnja protiv Engleske pa je pitanje je hoće li se stići imalo odmoriti do tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo