TO BI BILO NEVJEROJATNO: / Agent koji je u United doveo Ibru, Pogbu i Mhitarijana sada je u 'nemogućoj' misiji

Image
24.8.2016.
17:00
VOYO logo

Lijep je novac od kluba s Old Trafforda u svoj džep pritom pospremio 48-godišnji 'meštar', no četvrti pokušaj čarobnjak transfera upravo pokušava izvesti. Naime, La Gazzetta dello Sport tvrdi da put Manchester Uniteda Raiola pokušava poslati i zločestog dečka talijanskog nogometna Marija Balotellija.

Njegov trenutačni poslodavac Liverpool nije zainteresiran za povratak igrača koji više medijskog prostora zauzima svojim skandalima no svojim igrama. Engleski klub kupio ga je od Milana za 20 milijuna eura, a nakon što je kroz ligaški dio sezone od njega dobio samo jedan pogodak, poslao ga natrag na San Siro na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadali su se u Liverpoolu da će Balotelli ondje pronaći dobru formu, no njegov učinak bio je još slabiji. Odigrao je 20 prvenstvenih ogleda, četiri više no u dresu Liverpoola, a učinak je bio jednako mizeran - samo jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja Balotellija Joseu Mourinho, koji ga je i vodio u razdoblju karijeru u Interu, u ovom trenutku ipak bi djelovalo kao Raiolino najveće ovogodišnje čudo. Posebice uz podsjećanje portugalskog trenera na dane provedene u Balotellijevom društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo