TO BI BILA APSOLUTNA SENZACIJA: / Ivan Perišić prelazi na ljeto u redove engleskog velikana?!

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Nogometni portal Goal.com piše kako bi hrvatski reprezentativac Ivan Perišić na ljeto mogao napustiti svoj Inter i preseliti na Stamford Bridge u redove Chelsea.

7.4.2016.
18:07
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Antonio Conte, aktualni talijanski izbornik, od ljeta će preuzeti klubu londonske momčadi. Vijest koja je potvrđena prije nekoliko dana, a koja veseli Ivana Perišića. Naime, Conte ima visoko mišljenje o Vatrenom i da ga jako cijeni kao igrača. Stoga bih ga rado htio vidjeti u dresu Chelsea.

Image
Foto: AFP

Antonio Conte

Perišić uzbuđen zbog Contea

"Ivan Perišić je vrlo uzbuđen zbog špekulacija oko prelaska u Chelsea, on bi volio trenirati pod vodstvom Antonia Contea" kazao je za Goal njegov menadžer Tonći Martić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Voljeli bi razgovarati o potencijalnom odlasku Perišića u Chelsea, ali sada je to još daleko od realizacije", naglasio je Conte.

Perišić je ove sezone jedan od najboljih igrača, ne samo reprezentacije, nego i Intera. Ukupno je zabio osam pogodaka uz četiri asistencije u svim natjecanjima. Uz Ivana Perišića kao potencijalna pojačanja Chelseaja spominju se još i najbolji napadač talijanske Serie A Gonzalo Higuain, Radja Nainggolan i Edinson Cavani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo