čačić okupio igrače / 'Tko voli reprezentaciju i domovinu, neuspjeh bi mu teško pao. Reprezentacija je više od samog nogometa'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Osim igrača koji su na klupskim akcijama, veći dio njih složio se kako u dobroj atmosferi počinju pripreme za Euro te se si vesele Francuskoj

20.5.2016.
13:10
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Danas se u hotelu As u Zagrebu okupio dio hrvatske nogometne reprezentacije, a izbornik Ante Čačić održao je presicu uoči prvog zajedničkog treninga u 18 sati, nakon čega kreću za Međugorje.

Osim igrača koji su na klupskim akcijama (Modrić, Kovačić, Raktić), veći dio njih složio se kako u dobroj atmosferi počinju pripreme za Euro te se si vesele Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja čitav život imam visoko podignutu ljestvicu, uvijek sam bio pod nekakvim naponom i prilagodio sam se Ante Čačić

Za grupu kažu da je teška te da su sve reprezentacije podjednako jake, no prolaz ne bi trebao biti upitan jer ih popis igrača, koje je Čačić pozvao, gotovo obvezuje.

Igrači, koji igraju u Španjolskoj Primeri, kažu kako su se Španjolci dosta raspitivali o Hrvatskoj te da imaju veliko poštovanje prema njima.

Izbornik je ranije na pressici rekao kako, s obzirom da su mediji izvukli podatak da je bio serviser televizora, zna raditi pod visokim naponom, pa bi stoga ovo prvenstvo moglo završiti dobrim rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja čitav život imam visoko podignutu ljestvicu, uvijek sam bio pod nekakvim naponom i prilagodio sam se. Posebna je čast biti hrvatskim izbornikom, mnogi to ne dožive i to me izrazito motivira", rekao je on.

Euro će biti i poseban jer su tamo nastali Vatreni pa se i zbog toga osjeća pozitivna atmosfera, a Kramarić poručuje kako ne žele biti kao Vatreni, već i bolji.

No, bi li izostanak prolaska Vatrenih u osminu finala bio neuspjeh?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi bismo bili nesretni da ne prođemo skupinu, a ja bih bio najnesretniji. Tko voli svoju reprezentaciju i domovinu - hrvatska je reprezentacija više od samog nogometa - njemu bi to teško palo", smatra izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo