TKO VOLI, NEK' IZVOLI: / Bilić odredio paprenu cijenu za svoju najveću zvijezdu!

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Slaven Bilić prošlo je ljeto za samo 15 milijuna eura doveo u West Ham doveo ofenzivnog veznjaka Dimitrija Payeta iz Marseillea. Vrijeme je pokazalo da se radilo o vrhunskom potezu.

11.4.2016.
15:20
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Payet (29) ne prestaje oduševljavati Englesku iz tjedna u tjedan. Briljantno izvedeni slobodni udarci, golovi, asistencije... Sve je to dio šarenog Payetovog repertoara kojim je poveo West Ham prema vrhu Premier lige i prema neočekivanoj borbi za Ligu prvaka.

Više ne moraju prodavati

Takvim si je igrama Francuz u svega nekoliko mjeseci priskrbio bolji ugovor u West Hamu, ali i zanimanje brojnih drugih klubova. A za takve Bilić i klupski čelnici imaju jasnu poruku - može biti vaš ako platite 50 milijuna eura! Metro tvrdi da je upravo to odšteta koju su istaknuli u londonskom klubu uoči ljetnog prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijašnjih bi godina West Ham vjerojatno bio prisiljen prodati ovakvog igrača kako bi si popravio financijsko stanje. No, s velikom količinom novca koju će svi premierligaški klubovi dobiti od televizijskih prava, te selidbom na veći stadion, Čekićari više ne moraju prodavati sve što vrijedi. Otvorilo im je to mogućnost da izvijese ozbiljnu cijenu za svoje zvijezde, pa tko voli - nek' izvoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike