TKO JE PLATIO RONALDINHOVU JAMČEVINU? / Brazilac nema lipe, ključni dokaz upućuje na dobro poznato ime

Image

Ronaldinho i njegov brat Roberto Assis pokušali su ući u Paragvaj 4. ožujka koristeći krivotvorene putovnice

9.4.2020.
15:08
VOYO logo

Proslavljeni 40-godišnji brazilski nogometaš Ronaldinho pušten je iz paragvajskog zatvora u kojem je proveo mjesec dana nakon što je sa svojim bratom uhićen pri pokušaju ulaska u Paragvaj koristeći lažne putovnice, ali će biti i dalje u kućnom pritvoru.

Image
RONALDINHU SU NAŠLI ŠEST DOLARA U DŽEPOVIMA, A PLATIO JE 1,6 MILIJUNA JAMČEVINE: /

Otkriveno kako je to uspio

Image
RONALDINHU SU NAŠLI ŠEST DOLARA U DŽEPOVIMA, A PLATIO JE 1,6 MILIJUNA JAMČEVINE: /

Otkriveno kako je to uspio

Sudac Gustavo Amarilla udovoljio je četvrtom zahtjevu Ronaldinhova odvjetnika za revizijom ovoga slučaja, a brazilska nogometna zvijezda puštena je iz zatvora uz jamčevinu od 1,6 milijuna američkih dolara. Ronaldinho će nastaviti biti pod policijskom kontrolom u hotelu u paragvajskom glavnom gradu Asuncionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je napustio zatvor postavilo se pitanje tko je platio jamčevinu. Argentinski TNT objavio je da Ronaldinho nema novca. Sve je račune navodno ispraznio u strahu od zapljene. Naime, u Brazilu mu se sudi za utaju poreza te su mu nekretnine zapljenjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivajući se na neimenovane izvore iz Paragvaja, TNT je objavio da je novac uplaćen s računa u Barceloni, a nagađaju da je to napravio njegov blizak prijatelj Lionel Messi.

Kao što je poznato, Ronaldinho i njegov brat Roberto Assis, koji mu je ujedno i menadžer, pokušali su ući u Paragvaj 4. ožujka koristeći krivotvorene putovnice, iako građani Brazila ne moraju koristiti putovnicu za ulazak u svoju susjednu državu. Braća nisu odmah uhićena već im je kazano da su dužni ostati u hotelskom apartmanu u Asuncionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva dana poslije policija ih je odvela u zatvor, a sudac je odbio puštanje uz jamčevinu, navodeći kao razlog mogućnost bijega dvojice optuženika. Optužba za korištenje krivotvorenih putovnica kasnije je dovela do istrage o mogućem pranju novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo