NIJE PRVA ŽENA / Tko je nova predsjednica Hajduka? Za Bijele je već napravila jedan ogroman posao

Image
Foto: Pixsell

Rođena je u Splitu 1968. godine, a odrasla je u Tučepima

8.4.2024.
11:30
Pixsell
VOYO logo

Lukša Jakobušić je napustio funkciju predsjednika Uprave Hajduka.

Image
TEKTONSKE PROMJENE /

Lukša Jakobušić više nije predsjednik Hajduka, evo tko će ga zamijeniti

Image
TEKTONSKE PROMJENE /

Lukša Jakobušić više nije predsjednik Hajduka, evo tko će ga zamijeniti

Nakon što je preuzeo tu poziciju u listopadu 2020. godine nakon odlaska Marina Brbića, napušta ju nakon tri i pol godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjenu je izvršio Nadzorni odbor kluba, a do kraja sezone dužnost predsjednice kluba obnašat će članica Uprave Marinka Akrap.

Rođena je u Splitu 1968. godine, a odrasla je u Tučepima. Majka dviju kćeri diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a u Hajduku se kao članica uprave bavila najviše marketingom podignuvši klub na višu razinu po prodaji proizvoda i velikom članstvu. Nije prva žena na čelu Hajduka, jer ne tako davno Bijele je kao privremena upraviteljica vodila Osječanka Marijana Bošnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je dolazila u Hajduk predstavljena je ovako: "Na mjesto članice Uprave Kluba, gospođa Akrap dolazi iz Podravke s pozicije direktorice Sektora korporativnog marketinga i komunikacija na kojoj je provela zadnjih devet godina, a prije toga, baveći se marketingom, prodajom i odnosima s javnošću kroz dvanaest godina rada u dm-drogerie marktu Hrvatska, prošla je razvojni put od asistentice za reklamu do članice Uprave zadužene za nabavu, marketing, odnose s javnošću i dio prodaje."

Ona je biranim riječima govorila o Hajduku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imala sam priliku raditi za značajne kompanije i brendove, ali sada sam jako sretna što svoje bogato znanje i iskustvo iz područja marketinga, prodaje i komunikacije mogu staviti na raspolaganje meni najznačajnijem brendu", rekla je po dolasku u klub kad je istaknula i sljedeće:

"Odgovornost i očekivanja su velika i uz svu nepredvidivost koju donosi nogomet mogu obećati da ću uvijek ustrajati na hajdučkim vrijednostima, dati svoj maksimum te se truditi donijeti novu energiju i kreativnost kako bi doprinijela da naš Klub svakom svom navijaču i poslovnom partneru, osim emocije kakvoj kod nas nema konkurencije, donese i dodanu vrijednost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo