TKO JE BOLJI, CRISTIANO ILI MESSI? / Ronaldo i Ronaldinho odgovorili na vječno pitanje i to bez previše dileme

Image
Foto: AFP

Argentinac i Portugalac dominiraju svjetskim i europskim nogometom već više od deset godina

25.4.2020.
17:25
AFP
VOYO logo

Jamačno ste se barem jednom našli u situaciji da se morate izjasniti tko vam je bolji, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo. Da, vječno je to pitanje na kojeg je uistinu teško pa i gotovo nemoguće odgovoriti.

Argentinac i Portugalac dominiraju svjetskim i europskim nogometom već više od deset godina i poosvajali su gotovo sve što se osvojiti moglo. Statistika im je slična, po trofejima su tu negdje, imaju milijunsku vojsku navijača... Njih su dvojica u gotovo svemu izjednačeni i baš je zbog toga tako teško reći tko je od njih bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, legendarni Brazilci, Ronaldo i Ronaldinho, odgovorili su na ovo pitanje vrlo brzo i s konkretnim objašnjenjem. Ronaldinho i Messi su igrali zajedno u Barceloni, ali vrlo kratko jer Ronaldinho je tada već bio u silaznoj putanji, a Messi u rapidno rastućoj.

Image
Foto: Josep LAGO / AFP / Profimedia
Image
Foto: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) looks at Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 6, 2018., Image: 370773259, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Nema dileme

"Ipak bih rekao Messi. Volio bih da sam duže igrao s njim. Nisam imao dovoljno vremena tada, bio je još jako mlad. Volio bih izaći na teren s njim bar još jednom. Messi je najbolji u povijesti, tu nema dvojbe. Nitko nikada nije radio stvari koje je radio on. Cristiano je kompletan, ima sve, ali sve to ima i Messi plus još nešto više. Sve je pitanje ukusa, ali ja preferiram Messija", objasnio je Ronaldinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov bivši suigrač iz reprezentacije, Ronaldo "Il Fenomeno", cijeni Cristiana, ali niti kod njega nema dileme.

"Messi nije s ovog svijeta. Cristiano je čudo, ali Messija vidim kao kompletnijeg igrača. On je sjajan. Sviđa mi se puno više od bilo kojeg drugog igrača. Sve što radi je spektakularno", smatra Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ako njih dvojica tako kažu, onda valjda tako i jest...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo