TKO ĆE BITI NOVI VLAŠIĆEV TRENER: / Popis kandidata sve je veći, a predvode ga legende Manchester Uniteda

Image
Foto: AFP

Poraz od Arsenala ove nedjelje pokazao se kobnim po Ronalda Koemana.

24.10.2017.
13:18
AFP
VOYO logo

Nizozemski stručnjak napustio je klupu Evertona nakon što ih je lani doveo do sedmog mjesta. Pet poraza u devet kola na kraju su mu presudili pa vodstvo sada užurbano radi na dovođenju njegovog nasljednika. Neće im to biti teško jer klub ima itekako konkurentnu momčad vrijednu preko 300 milijuna eura.

Stoga nije ni čudno što su se već pojavili prvi kandidati. Bivši igrač Manchester Uniteda i Evertona Phil Neville navodno je jedan od njih, tvrdi BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega tu je i bivši mu suigrač Ryan Giggs. Velšanin je dvije sezone bio pomoćnik Louisu van Gaalu u Manchester Unitedu, ali je od prošlog ljeta bez posla. U razgovoru za Sky Sports potvrdio je da je zainteresiran za klubu liverpulskog kluba, ali i Leicestar jer su i oni bez trenere od prošlog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam zainteresiran za klupu ta dva kluba. Pogledajte te dvije momčadi. Leicester je bio prvak prije dvije godine, a Everton je fantastičan klub s velikom poviješću. Međutim, puno je trenera koji su zainteresirani za te poslove", kazao je Velšanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno jako poznato trenersko ime pojavilo se u engleskim medijima, a po društvenim mrežama ne stoji loše. Jedanaest godina vodio je David Moyes Everton prije nego što je naslijedio Alexa Fergusona u Unitedu. Od tada njegova se reputacija srozala, ali je plava strana Liverpoola još uvijek pamti kako je klbu stajao pod njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgledan je kandidat, također, trener Burnleya Sean Dych, a san je Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo