TKO BI REKAO DA ĆE BILIĆ OVAKO GOVORITI? / Bivši izbornik objasnio što je Mamić napravio za Dinamo i što zaista misli o njemu

Image
Foto: Profimedia

Bilić je komentirao i Zdravka Mamića, a tom ga je prilikom dobro nahvalio

16.4.2020.
18:46
Profimedia
VOYO logo

Bivši izbornik Hrvatske i aktualni trener West Bromwich Albiona, Slaven Bilić, dao je videointervju BiH novinaru Sabahudinu Topalbećireviću u kojem je komentirao zbivanja u Dinamu i Hajduku, kao i u reprezentacijama u regiji te kakvo je stanje u Engleskoj za vrijeme koronakrize.

Ipak najzanimljivije su bile Bilićeve izjave o dvama najjačim hrvatskim klubovima Dinamu i Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima klubova koji mnogo znače gradu i regiji, a Hajduk je nešto više. Ima takvih klubova, ali Hajduk je način života. To je Napoli, to je Leeds, osjetio sam to, to su giganti. Imaju priliku sa Stanićem i Tudorom nešto napraviti, ali sve dok će imati uteg Dinama da dogodine nešto moraju, to je gotovo nemoguća misija. Oni moraju biti koncentrirani na sebe da prema Rijeci i Osijeku naprave razliku kakvu Dinamo ima prema njima. Tek onda mogu dalje", rekao je Bilić.

Image
Foto: Profimedia

West Brom's manager, Slaven Bilic greets Alex Neil manager of Preston North End West Bromwich Albion v Preston North End, EFL Sky Bet Championship, Football, The Hawthorns, West Bromwich, UK - 25 Feb 2020, Image: 501114694, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Phil Oldham/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nahvalio Mamića

Zanimljivo, Bilić je komentirao i Zdravka Mamića, a tom ga je prilikom dobro nahvalio, premda je ovaj nepravomoćno osuđen za malverzacije u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravko je napravio Dinamo uspješnim, on je najzaslužniji za tu razliku prema Hajduku. Kad pogledamo sve te igrače koji su stvoreni kroz Dinamo. On je jedan nevjerojatan menadžer i šef kluba. Naravno da su ove druge stvari jako negativne, ako su istina. Dok sam vodio reprezentaciju imao sam jako korektan odnos s njim", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo