Legenda oboljela od raka: 'Nemojte ga otpisivati!'

20.12.2012.
8:52
VOYO logo

Vilanova će u četvrtak biti podvrgnut operaciji kojom će mu se odstraniti mali maligni limfni čvor s mjesta blizu kojeg mu je prije godinu dana uklonjen tumor.

"U ovom je trenutku najbitnije da se Tito oporavi. On je vrlo jak i uvjereni smo da će se vratiti, a mi ćemo mu u tome maksimalno pomoći", rekao je predsjednik Rossel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer i danas smo bili informirani o njegovom stanju i ispoštovali smo mu želju da prvo saznaju igrači. Želimo se zahvaliti svima na podršci", rekao je Rossel.

"Mi ćemo nastaviti raditi prema njegovom planu, te ćemo svu našu energiju usmjeriti prema njegovom ozdravljenju. Jedno je sigurno, Tito je i dalje naš trener i nemojte ga otpisivati", rekao je Zubizzareta, koji je danas odradio treninge s prvom momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je riječ od dva centimetara velikom limfnom čvoru, a prema prvim informacijama Vilanova bi se na trenersku klupu mogao vratiti već za mjesec dana. No, tu će odluku, s obzirom na zdravstvene probleme, donijeti sam Vilanova. Njega će privremeno zamijeniti njegov dosadašnji asistent Jordi Roura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo