Zbog straha zvijezde propada njemačka bomba od transfera?!

26.4.2013.
12:21
VOYO logo

Sjajni poljski reprezentativac Lewandowski bit će 'vruća roba' ovog ljeta na nogometnom tržištu. Navodno je već potpisao predugovor s jednim klubom, no njegov agent zasad ne želi otkriti o kojem se to klubu radi.

"Postigli smo dogovor s jednim klubom o transferu ovoga ljeta. Sve što je Borussia tražila je ostvareno. Ponuda za Roberta ispunjava sve kriterije koje je postavio njegov sadašnji klub, kao i sve Robertove zahtjeve", rekao je Poljakov menadžer Maik Barthel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, britanski The Express tvrdi da je Manchester United novi klub poljskog napadača. Naime, United je navodno pristao platiti 20 milijuna funti, koliko je Borussia i tražila za svog napadača.

Razlog zbog kojeg će Lewandowski, kako tvrde Englezi, odbiti Bayern jest strah od Borussijinih navijača, kod kojih je postao miljenik tijekom posljednje tri godine otkako je član kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lewandowski je ove sezone postigao 33 pogotka u 42 utakmice u svim natjecanjima. Podsjetimo, posljednja je četiri postigao velikom Real Madridu u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka u srijedu, u velikom slavlju na Signal Iduna Parku (4:1).

U međuvremenu se javio i Bayern, koji je na svojoj internetskoj stranici demantirao dolazak Lewandowskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern München je uočio mnoge vijesti koje povezuju Roberta Lewndowskog s klubom. Želimo jasno dati do znanja da su to samo špekulacije i da nemaju veze s istinom. Lewandowski nije potpisao s nama predugovor", stoji na službenoj stranici bavarskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo