Težak udarac za Luku Modrića i hrvatski ego!

Premda su ga mnogi nogometni uglednici proglašavali najboljim veznjakom Engleske, Luka Modrić nije niti u najužem izboru.

17.4.2012.
10:43
VOYO logo

Kao što se iz popisa može vidjeti, na njemu se ne nalazi ime hrvatskog veznjaka u Tottenhamu Luke Modrića, iako je tijekom sezone dobivao mnogo komplimenata da je upravo on najbolji vezni igrač Premiershipa. Štoviše, legenda Tottenhama Osvaldo Ardiles je napisao da je za njega upravo hrvatski reprezentativac igrač sezone 2011/2012.

"Za moj ukus veliki broj Tottenhemovih nogometaša ove sezone zaslužuje mjesto u premierligaškoj momčadi godine. Mislim na Garetha Balea, Scotta Parkera, pa čak i na Rafaela van der Vaarta i Emmanuela Adebayora. Pa ipak, moj nogometaš sezone 2011-12 mora biti Luka Modrić", napisao je Ardiles.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, na popisu ga nema, a nogometaš koji trenutno ima najviše šansi uzeti nagradu je Topnik Arsenala Van Persie. Nizozemac je ove sezone zabio 27 pogodaka, te je pritom još 12 puta asistirao svojim suigračima za iste. Uz bok njemu je i napadač Manchester Cityja Agüero koji je u svojoj prvoj sezoni za City postigao 21 pogodak. Rooney (United) se također nameće kao logičan izbor s obzirom da bi s njegova 24 pogotka United mogao do 20. naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu se ipak našao jedan igrač Tottenhama, ali riječ je o Scottu Parkeru (31), radišnom veznjaku bez prevelike mašte u igri prema naprijed.

Recimo i da se Agüero našao na popisu za najboljeg mladog igrača Premiershipa, zajedno s Garethom Baleom (Tottenham), Kyleom Walkerom (Tottenham), Alexom Oxlade-Chamberlaineom (Arsenal), Danielom Sturridgeom (Chelsea) i Dannyjem Welbeckom (United).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo