nezgodna ozljeda / Težak udarac za Juventus: Mandžukić bi mogao propustiti ostatak sezone!

Image
Foto: AP Images

Iako je Allegri početkom tjedna rekao kako 'Mandžukića neće biti najmanje nekoliko tjedana', čini se kako je situacija ipak nešto ozbiljnija

16.1.2019.
18:01
AP Images
VOYO logo

Težak udarac za bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca. Ozljeda lijevog bedra Marija Mandžukića zbog kojeg je propustio Kup utakmicu protiv Bologne ipak je teže prirode i zbog nje će izbivati duži period. 

Najnovije informacije iz Italije govore kako je za hrvatskog napadača sezona vjerojatno završena jer će morati na operaciju nakon koje se mora oporavljati od tri do četiri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se to obistini, bit će to najteža ozljeda u dosadašnjoj karijeri 'super Marija'. 

Iako je Allegri početkom tjedna rekao kako 'Mandžukića neće biti najmanje nekoliko tjedana', čini se kako je situacija ipak nešto ozbiljnija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šteta, jer Mandžo je ove sezone u sjajnoj formi. Njegova suradnja s Ronaldom pokazala se uspješnijom no što je itko očekivao, a Mario je ove sezone zabio devet pogodaka, a osim toga je upisao i četiri asistencije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radim na tome da se što prije vratim svojim suigračima, U međuvremenu sam njihov najveći fan. Sretno večeras", poručio je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo