TEŽAK UDARAC ZA HAJDUK DVA DANA PRIJE DERBIJA: / Jedan od ključnih igrača otpao za Dinamo, upitan i nastup kapetana

Image
Foto: Screenshot

Čekaju se novosti vezane uz Juranovića

20.11.2019.
16:12
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Hrvatske u utorak su u Puli u prijateljskoj utakmici protiv Gruzije slavili sa 2-1 (1-1). Gruzijci su poveli u 19. minuti preko Papunašvilija, a Hrvatska je izjednačila u 25. minuti autogolom kapetana gostiju Kašije. U 53. minuti Ivan Perišić je udarcem glavom, nakon ubačaja JosipaJuranovića, zabio za konačnih 2-1.

Međutim, Hrvatska je dosta skupo platila ovu pobjedu, iako će zbog nje više ispaštati klubovi. Naime, utakmicu su Vatreni završili s devetoricom na terenu jer su zbog ozljeda morali prisilno izaći Nikola Vlašić i Josip Juranović. Iako se činilo da će Vlašić proći gore, na kraju je ispalo da je ozbiljnija ozljeda ona Hajdukova kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se oporaviti?

“Vidjet ću sutra, nadam se da nije ništa ozbiljno i da ću biti spreman za utakmicu”, samo je kratko komentirao desni bek i kapetan Hajduka.

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

02.11.2019., Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva Liga, 14. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk. Suk Joey, Filip Bradaric Photo:

Doktor reprezentacije Zoran Bahtijarević kazao je kako Juranović ima lagano istegnuće. “Ovog trenutka teško je reći. Što se tiče Juranovića, doživio je ozljedu mišića, točnije istegnuće. U kontaktu smo s Hajdukom pa ćemo vidjeti za dalje”, rekao je doktor reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se još uvijek čekaju vijesti s Poljuda vezane u Juranovića, stigla je još jedna loša vijest za Splićane. FilipBradarić zaradio je rupturu zadnje lože i propustiti će derbi s dinamo ovog petka, javlja Dalmatinski portal.

Također, upitno je i hoće li biti spreman za derbi s Rijekom 1. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo