HA? / Teško razumljiva odluka. Ozlijeđeni Brozović se vratio u Italiju, ali tamo ga neće odmah pregledati

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Brozović je zbog ozljede u posljednjoj utakmici hrvatske reprezentacije izašao iz igre u 18. minuti

28.9.2022.
9:49
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najvažnijih igrača hrvatske reprezentacije, veznjak Marcelo Brozović obavio je u ponedjeljak pregled magnetskom rezonancijom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, nakon što je u utakmici Lige nacija protiv Austrije zbog ozljede izašao u 18. minuti. HNS je objavio i stanje jednog od najvažnijih kotačića u sustavu igre Zlatka Dalića.

Image
IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? /

Hrvatska je nakon dugo godina impresivna i moćna, ali Dalić do Svjetskog prvenstva mora riješiti tri problema

Image
IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? /

Hrvatska je nakon dugo godina impresivna i moćna, ali Dalić do Svjetskog prvenstva mora riješiti tri problema

Nalaz magnetske rezonancije pokazao je djelomičnu rupturu mišića stražnje lože, pa Brozovića čeka mirovanje od nekoliko tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O daljnjem tretmanu brigu će voditi nadležni liječnici milanskog Intera, koji će dati i preciznu prognozu oporavka, a njima će u stalnom kontaktu biti i liječnička služba hrvatske reprezentacije. 

'Nerazzurri' bijesni

Talijanski mediji su nakon ozljede pisali da u Interu nisu nimalo zadovoljni cijelom situacijom. Popularni Corriero dello Sport navodi kako su u Interu bijesni zbog ozljede Brozovića, kao i na pristup HNS-a u cijeloj situaciji. U crno-plavom dijelu Milana nisu zadovoljni što je izbornik Dalić koristio Brozovića od početka utakmice i što je protiv Danske odigrao svih 90 minuta, usprkos tome što njihov veznjak nije bio potpuno spreman. Podsjećaju da zbog odmora Brozović nije trenirao s Interom uoči utakmice s Udineseom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Interu su navodno razočarani što objava HNS-a o ozljedi Marcela Brozovića treba poslužiti milanskom klubu kao upozorenje da ga se ne vraća prerano na teren prije Svjetskog prvenstva. Tumače to ovako: Hrvatska radi pritisak da njezin igrač unatoč klupskim aktivnostima i obavezama, bude na raspolaganju za SP. 

Image

U srijedu je talijanski Sky Sports objavio nove informacije o Brozoviću. Navode kako se on vratio u Milano, ali da se neće podvrgnuti liječničkim pregledima do početka sljedećeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat će morati pričekati nekoliko dana prije nego što će se daljnjim pretragama moći utvrditi koliko je ozbiljan problem i koji je rok za oporavak", objavio je Sky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo