PORUKA IZ BEČA / Ozlijeđeni Marcelo Brozović se oglasio odmah nakon utakmice. Pogledajte što je objavio na Instagramu

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Marcelo Brozović morao je napustiti igru zbog osljede u 17. minuti utakmice s Austrijom

26.9.2022.
11:38
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci pobijedili su Austriju u Beču s 3-1 (1-1) u posljednjem, šestom kolu skupine 1 elitne Lige nacija, čime su ostali na prvom mjestu ljestvice te osigurali odlazak na Final Four ovog natjecanja.

Image
JAKO GA POGODILO /

Nakon što je zabio, Dejan Lovren poslao poruku kritičarima: 'Nadam se da sam vas ušutkao...'

Image
JAKO GA POGODILO /

Nakon što je zabio, Dejan Lovren poslao poruku kritičarima: 'Nadam se da sam vas ušutkao...'

Hrvatska je ostvarila četvrtu u nizu pobjedu u Ligi nacija, a povela je već u šestoj minuti kada je na asistenciju Nikole Vlašića precizan bio Luka Modrić. Samo tri minute kasnije domaćin je izjednačio, a glavom je pogodio Baumgartner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Austrija u nastavku susreta bila bolja Hrvatska je sve riješila unutar samo četiri minute drugog poluvremena. Prvo je u 69. minuti odlično glavom reagirao Marko Livaja i nakon asistencije Perišića pogodio uz austrijsku vratnicu za 2-1, dok je u 72., na dodavanje Majera, gol za konačnih 3-1 postigao Dejan Lovren, također preciznim udarcem glavom.

Samo stao i legao

U zadnjem redu su se protiv Austrije tako pojavila trojica novih igrača, Barišić, Lovren i Stanišić, dok su prema naprijed zaigrali Vlašić, Perišić i Budimir. Izbornik Zlatko Dalić nije mijenjao svoj najjači dio momčadi, vezni red, ali u 17. minuti se prisilno morala dogoditi promjena u tom dijelu hrvatske reprezentacije. Bedreni mišić je ozlijedio Marcelo Brozović te ga je zamijenio Lovro Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Broz' je sjeo na travnjak, nije zadobio nikakav udarac nego je stao nakon jednog dodavanja. Odmah se nagađalo da je u pitanju istegnuće, a stradao je lijevi bedreni mišić.

Talijanski mediji s nestrpljenjem iščekuju vijesti o Marcelu, koji je iznimno važan igrač Intera, a upravo milanski klub igra važnu utakmicu protiv Barcelone u Ligi prvaka 4. listopada. Oni nagađaju da ga na terenu neće biti dva do tri tjedna, a mi se nadamo da će tako i biti te kako će Broz biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se na Instagramu

Vrlo brzo nakon utakmice protiv Austrije Brozović se oglasio na Instagramu, objavio je fotografiju na kojoj slavi s našom reprezentacijom e na stadionu i uz to samo napisao:

"HRVATSKAAAA!!!" i uz to stavio emotikon srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo