IZ SVIH DIJELOVA SVIJETA / Društvene mreže gore nakon povijesnog uspjeha Hrvatske. Navijači bombardiraju Vatrene komentarima: 'On je naš Gerd Müller'!

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Natjecanje u skupini 1 elitne Lige nacija Hrvatska je završila s četiri pobjede u nizu i ukupno 13 bodova

26.9.2022.
8:39
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometaši plasirali su se na Final Four Lige nacija nakon što su u Beču svladali Austriju 3-1 (1-1) te su ostali na vrhu ljestvice skupine 1 premda je i Danska pobijedila u zadnjem kolu, s 2-0 Francusku.

Image
'ČAROLIJA JE NESTALA' /

Austrijanci nakon poraza opleli po vlastitom izborniku i naklonili se Vatrenom: 'On miluje loptu...'

Image
'ČAROLIJA JE NESTALA' /

Austrijanci nakon poraza opleli po vlastitom izborniku i naklonili se Vatrenom: 'On miluje loptu...'

Natjecanje u skupini 1 elitne Lige nacija Hrvatska je završila s četiri pobjede u nizu i ukupno 13 bodova. Danska je skupila 12, a Francuska pet. Posljednja Austrija s četiri boda spušta se u Ligu B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni savez je odmah po završetku stavio preko društvenih mreža nekoliko fotografija zajedničkog uspjeha, a komentari su bili odlični: "Nama s tribina je bilo gušt navijati za vas.", "Svijet ih nema, ali mi imamo", "VATRENI od srca velika hvala, pratili smo vas i u USA .I pozdrav iz USA."

'Livaja je hajdučki Gerd Müller'

"Laku noć, junaci", "Bravo ekipa, svaka vam čast, tri L nas odveli u raj Luka, Livaja Lovren", javili su se i Zaprešić Boysi: "Čestitke igračima na plasmanu na Final Four Lige nacija.", "Najveći dobitak ovoga je da se Luka neće pozdraviti od reprezentativnog dresa iza SP-a, sigurno će igrati i polufinale Lige nacija u lipnju!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

"Učinite nam kraj ove godine nezaboravnim , napravite rezultat na svjetskom po kojem ćemo pamtiti Božić 2022. vječno ! Vi ste heroji hrvatskog naroda", "Tooo je to, svaka čast, Hrvatska, još samo zvati ubuduće zamjenu za Broza na šestici, da ne strepimo, Moru, Mišića ili Jakića… Ali eto, i bez toga smo pobijedili, hehe, Livaja je hajdučki Gerd Müller, pravi strijelac, hehe, svaka čast svima!

"Čestitke na pobjedi i na 1. mjestu, susjedi! Svaka čast. Pozz iz Slovenije", "Svaka čast svima, ali Oršiću idući put kad te bude zvao nemoj se odazvati", "Čestitke našim dečkima, a Dalić ovakvim eksperimentima kojim je postavio početni sastav bez Juranovića, Šutala prkosi cijeloj hrvatskoj naciji i svima kida živce i mogu samo reći Daliću nije fer i nije u redu što radiš."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo