TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN MODRIĆEVOG ŠEFA: / 'Namjestio je ždrijeb, tražio je Ajax pet dana ranije i dobili su ga'

Image
Foto: AFP

Prva utakmice između Ajaxa i Reala planirana je za 13, veljače, dok je uzvrat 5. ožujka.

20.12.2018.
14:44
AFP
VOYO logo

Nekoliko dana nakon što su izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka pojavile su i prve teorije urote. Naime, tijekom prijenosa na urugvajskom ESPN-u novinar Jorge Ramos sipao je teške optužbe na račun predsjednika Real Madrida Florentina Pereza.

Otkrio je da je navodno dobio poruku od osobe bliske Perezu u kojoj je stajalo da je šef Madrida pet dana prije ždrijeba počeo raditi pritisak na Uefu kako bi ih kuglice spojile s Ajaxom, što se na kraju i dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimovićeva poruka

No, treba napomenuti da Urugvajac nije otkrio izvor niti je pružio dokaz ovoj teoriji. O Perezovoj moći pisalo se i kada je nedavno Luka ModrIć dobio Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sada znamo da je Perez bio taj koji se natjecao s Messijem za Zlatnu loptu, a ne Ronaldo”, glasila je jedna od optužbi. Ova je konkretno došla iz usta Zlatana Ibrahimovića.

Tako je implicirao da su Ronaldo i Modrić osvojili nagradu zato što su iza sebe imali Florentina Pereza i jak lobi Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, pisalo se i da se Ronaldu odlazak u Juventus obio o glavu te da zbog toga nije dobio Zlatnu loptu jer je Perez stao iza Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo