TEMPERAMENTNI PERUANCI U MIAMIJU: / Raspjevani navijači već napravili pravu ludnicu prije utakmice s Vatrenima

Image
Foto: Screenshot Twitter

Sjajnu atmosferu pokazali su naši protivnici već i prije utakmice

23.3.2018.
16:20
Screenshot Twitter
VOYO logo

Temperametni Peruanci jedva čekaju okršaj svoje reprezentacije protiv Hrvatske u Miamiju koji je na rasporedu s petka na subotu u 1.30h po našem vremenu. Nakon Perua, hrvatske nogometaše u noći s utorka na srijedu u Dallasu očekuje dvoboj s Meksikom.

DALIĆ OSTAJE BEZ NAJVEĆIH ZVIJEZDA ZA MEKSIKO: Hoće li u ovom sastavu Vatreni zaigrati s Peruom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Vatrene očekuje sjajna atmosfera peruanski navijači pokazali su navijanjem ispred hotela Sawgrass Grand u Miamiju. Očekuje se nekoliko tisuća njihovih navijača na utakmici protiv Vatrenih, a i Hrvatska bi trebala imati dobru potporu, dolaze naši iseljenici iz svih krajeva SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica se igra na domaćem terenu NFL momčadi Miami Dolphinsa, a za nogomet prima oko 65 tisuća gledatelja, a najavljeno je 15-ak tisuća manje.

"Igrat ćemo protiv Perua kao i u tri prijašnje utakmice, u sustavu 4-2-3-1. Razmišljao sam o tome, ali nemamo mnogo vremena. Međutim, dobro je što smo ovdje i što igramo protiv Južnoamerikanaca. Tražio sam snažne suparnike, dobio sam ih, i nadam se dobrom iskustvu u ove dvije utakmice", rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo