TALIJANSKI VELIKAN DOGOVARA NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI KLUBA: / Njegov dolazak dao bi im nadu u Scudetto

Image
Foto: AFP

Napoli bi u borbu za naslov prvaka Italije mogao uložiti kao nikad prije

17.11.2018.
19:21
AFP
VOYO logo

Nakon devet godina Carlo Ancelotti vratio se u talijanski nogomet. Jedan od najboljih trenera u povijesti nekako je iznenada preuzeo Napoli s kojim je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 6,5 milijuna eura po sezoni.

Međutim, Don Carlo nije uspio ozbiljno zaprijetiti Juventusu. Zbog takve situacije, legendarni Talijan zahtjeva veliko pojačanje u nadolazećem zimskom prijelaznom roku. Najveće i najskuplje u povijesti kluba iz grada podno Vezuva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak odbjeglog sina

Riječ je o napadaču PSG-a, Edinsonu Cavaniju, koji je upravo iz Napolija prešao u redove francuskog velikana. Urugvajac je u lošim odnosima s glavnom zvijezdom kluba iz Pariza, Neymarom i zbog toga bi bio spreman promijeniti sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bliske informacije 31-godišnjem Cavaniju otkrivaju da je razgovarao s predsjednikom De Laurentiisom i trenerom Ancelottijem za vrijeme nedavnog gostovanja PSG-a u Napulju u okviru Lige prvaka.

Navodno je Cavani izrazio želju za povratkom na San Paolo već u siječnju, a jedini problem mogao bi biti PSG, koji će za njegove usluge tražiti ogromnih 60 milijuna eura. Ako De Laurentiis pristane platiti tu svotu novca, Cavani će postati najskuplji igrač u povijesti Napolija. Urugvajcu ugovor s PSG-om ističe u ljeto 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo