na klupu sjeda nakon eura / Talijanski izbornik Antonio Conte potpisao trogodišnji ugovor s Chelseajem

Image
Foto: AP Images

Conte će na klupi Chelsea naslijediti Nizozemca Guusa Hiddinka koji je momčad preuzeo nakon što je u prosincu prošle godine zbog lošeg početka sezone smijenjen Portugalac Jose Mourinho

4.4.2016.
14:50
AP Images
VOYO logo

Izbornik talijanske reprezentacije Antonio Conte potpisao je trogodišnji ugovor s engleskim prvoligašem Chelseajem, objavio je u ponedjeljak klub iz zapadnog Londona.  

Talijanski izbornik će preuzeti vođenje Chelseaja nakon završetka Europskog prvenstva koje se od 10. lipnja do 10. srpnja održava u Francuskoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam uzbuđen zbog toga što ću raditi u Chelseaju. Ponosan sam što sam izbornik talijanske reprezentacije i jedino uloga trenera u Chelseaju može biti dovoljno privlačna da to naslijedi", izjavio je 46-godišnji Talijan.

"Radujem se susretu sa svima u klubu i svakodnevnim izazovima koje pruža natjecanje u Premier League. Chelsea i engleski nogomet su nešto što se gleda svugdje u svijetu, navijači su strastveni i ambicija mi je da imam više uspjeha slijedeći pobjede koje sam ostvarivao u Italiji. Sretan sam što smo objavili ovu vijest i sada je sve jasno i nagađanja su gotova. Nastavit ću se fokusirati na svoj posao izbornika talijanske reprezentacije i počet ću ponovno govoriti o Chelsea nakon Eura", dodao je Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte će tako na klupi Chelsea naslijediti Nizozemca Guusa Hiddinka koji je momčad preuzeo nakon što je u prosincu prošle godine zbog lošeg početka sezone smijenjen Portugalac Jose Mourinho. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo