TALIJANSKI DIV LEKI KRADE PONAJBOLJEG IGRAČA: / Zanima ih i zvijezda Manchester Uniteda kojoj uskoro ističe ugovor

Image
Foto: AFP

Gatusso i uprava Milana traže način da pojačaju momčad pred nastavak sezone

12.1.2019.
13:07
AFP
VOYO logo

Milan se vratio u borbu za potpis Marouanea Fellainija, veznjaka Manchester Uniteda, pišu belgijski mediji. Ovaj 31-godišnjak blizu je da napusti Old Trafford kao slobodan igrač sljedećeg ljeta i čini se da bi možda već u siječnju mogao napustiti klub.

Dok je Jose Mourinho bio u klubu Fellaini je imao solidnu minutažu, ali s njegovim odlaskom i to se promijenilo pa veznjak sada nema izbora nego otići ako želi redovito igrati. Prema pisanju Nieuwsblada, Milan ga želi dovesti što prije, a glavna konkurencija su im Porto i Guangzhou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele i jednog od najboljih igrača koje trenira Ivan Leko

Također, kako piše De Telegraaf, čelnici Milana rade i na dovođenju Arnauta Danjume Groenevelda iz Club Bruggea na posudbu s opcijom da ga na kraju iste otkupe za 10 milijuna eura. Nizozemski internacionalac puni 22 godine na kraju mjeseca, a dosad je upisao jedan pogodak i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju.

Danjuma je trenutno van stroja jer se oporavlja od ozljede gležnja i nije nastupao od sredine listopada. U Club Brugge je stigao prošlog ljeta iz NEC Nijmegena, a ponikao je u PSV-ovoj nogometnoj akademiji. Primarno je lijevo krilo, ali zna igrati i polušpicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo