TALIJANI SE DIVE PERIŠIĆU: / Nitko nije slutio da je Vatreni za ovo sposoban, no svima je pokazao da su itekako u krivu

Image
Foto: Profimedia

Dosad je Perišić ove sezone odigrao 15 utakmica za Inter, skupio je 837 minuta na terenu te zabio dva gola i triput asistirao. Nije loše za igrača koji je praktički bio otpisan protekle sezone

8.12.2020.
12:54
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović imali su zapaženu ulogu u 3:1 pobjedi milanskog Intera protiv Bologne u susretu 10. kola talijanskog prvenstva koji se igrao proteklog vikenda.

Perišić je imao veliku ulogu u akciji koja je rezultirala pogotkom u 16. minuti. Primio je Perišić loptu na lijevoj strani da biju ju potom savršeno ubacio za Romelua Lukakua. Belgijac je prvo promašio, a onda se dobro snašao i pospremio loptu iza nemoćnog Lukasza Skorupskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Brozović i Perišić su odigrali čitav susret za Inter koji je stigao na drugo mjesto ljestvice sa 21 bodom, a ugledni talijanski list La Gazzetta dello Sport imao je nakon te utakmice riječi hvale za Ivana Perišića koji se odlično snašao u novoj ulozi u Interu, a to je nešto čemu se uoči sezone nitko nije nadao.

Image
NAVIJAČI ENGLESKOG TOP KLUBA ŽELE MANDŽUKIĆA: /

Čini se da je on idealan upravo za njihovu momčad

Image
NAVIJAČI ENGLESKOG TOP KLUBA ŽELE MANDŽUKIĆA: /

Čini se da je on idealan upravo za njihovu momčad

Pohvale za Periju

Prisjetimo se kako su još prošle sezone Inter i Bayern pregovarali oko Vatrenog. Pisalo se čak i da Inter Perišića ne želi zadržati jer se on jednostavno ne uklapa u sustav Antonia Contea. Perišić je uvijek kroz karijeru bio ofenzivac te odrađivao samo osnovne obrambene zadatke. Mnogi su smatrali da on neće moći igrati bočnog u Conteovoj formaciji 3-5-2, no izgleda da je Vatreni svima pokazao da su bili u krivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je proveo neko vrijeme na poziciji napadača, Conte je ipak odlučio vratiti Perišića na bočnu poziciju. Tako je to kad imate Lautara i Lukakua, ne treba vam ništa bolje od njih u napadu, no Perišićev napredak u odnosu na prošlu sezonu je izvanredan.

"Nastavio je naporno raditi na prilagodbi Conteovom sustavu, a momčad je nagradio sjajnim ubačajem za gol“, navodi Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad je Perišić ove sezone odigrao 15 utakmica za Inter, skupio je 837 minuta na terenu te zabio dva gola i triput asistirao. Nije loše za igrača koji je praktički bio otpisan protekle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo