TALIJANI RAZOTKRILI PIOLIJEVE PLANOVE S MANDŽUKIĆEM: / Hrvata uskoro čeka najveći izazov u dresu Milana

Image

Bivši Vatreni do sada skuplja samo mrvice, ali neće to još dugo trajati

5.2.2021.
14:11
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić nedavno je započeo svoju karijeru novog igrača Milana. Za sad je upisao dva nastupa. S klupe je ušao protiv Atalante i Bologne. Međutim, prema najavama iz talijanskih medija uskoro bi mogao biti starter. Tuttosport piše kako bivši Vatreni naporno trenira kako bi se vratio u formu nakon sedam mjeseci pauze.

Image
MANDŽUKIĆ U NEDJELJU MOŽE NASTAVITI TRADICIJU ZA KOJU GOTOVO NITKO NE ZNA: /

Ovo je posebna utakmica za Hrvata

Image
MANDŽUKIĆ U NEDJELJU MOŽE NASTAVITI TRADICIJU ZA KOJU GOTOVO NITKO NE ZNA: /

Ovo je posebna utakmica za Hrvata

Ističu i to da trener Stefano Pioli uskoro planira Hrvatu dati više prostira od 20 i 17 minuta koliko je za sada dobio. U subotu se očekuje da protiv Crotonea opet krene s klupe, ali bi trebao biti starter po prvi put u Europskoj ligi protiv Crvene zvezda. Utakmice je na rasporedu 18. ovog mjeseca na beogradskoj Marakani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spreman sam za borbu", poručio je sredinom siječnja hrvatski napadač nakon što je i službeno postao novi član talijanskog velikana.

"Iskreno zahvaljujem upravi Milana na prilici da postanem dio ovog fantastičnog kluba," napisao je Mandžukić na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dao obećanja

"Bit će mi čast nositi dres pun povijesti i borit ću se za Rossonere. Mogu samo obećati da ću dati sve od sebe u svakoj utakmici. Siguran sam da zajedno možemo ostvariti san svakog navijača Milana kojih ima mnogo i u Hrvatskoj. Spreman sam za borbu," poručio je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač je prije godinu i pol dana napustio redove drugog talijanskog velikana Juventusa nakon što je sa "zebrama" osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije te je prešao u katarski Al-Duhail.

Tijekom karijere igrao je i za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern i Atletico Madrid. U karijeri je osvojio čak 23 trofeja pri čemu i Ligu prvaka s Bayernom 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za hrvatsku reprezentaciju je upisao 89 nastupa postigavši 33 gola, a najvećih uspjeh s Vatrenima ostvario je osvojivši srebro na svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo