TALIJANI PLASIRALI PRIČU DANA, RONALDO ODLAZI IZ JUVENTUSA? / 'Pristat će na manju plaću samo da opet tamo zaigra'

Image

U tom je klubu stekao ime i osvojio svoju prvu Zlatnu loptu

23.4.2021.
10:28
VOYO logo

Što će biti s CristianoRonaldo na kraju ove sezone pitanje je kojim se ovog petka pozabavila La Gazzetta dello Sport. Ugledni talijanski dnevni list tvrdi kako Portugalac razmišlja o odlasku iz Juventusa godinu dana prije isteka ugovora jer se sezona nije odvila prema planu. Juve je rano ispao iz Lige prvaka, a san o novom naslovu prvaka je nedokučiv jer im Inter šest kola prije kraja sezone bježi 11 bodova.

Također navode kako se Stara dama bori s financijskim problemima zbog čega su i odlučili ući u priču oko Superlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta sada tvrdi kako Ronalda privlači ideja o povratku na Old Trafford te je navodno spreman pristati na smanjenje plaće kako bi opet nosio dres Manchester Uniteda. Podsjećaju na nedavnu izjavu Ole Gunnara Solskjaera koji je rekao kako bi volio da se Portugalac vrati, dok je predsjednik Real Madrida Florentino Perez jasno odbacio mogućnost da se vrati na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo, inače, u Juventusu zarađuje 31 milijun eura godišnje, a za povratak na Old Trafford navodno je spreman prihvatiti plaći ispod 20 milijuna eura.

Juventus se nada kako za Ronalda mogu dobiti barem 29 milijuna eura, a prema pisanju Talijana ne bi imali ništa protiv da ga Unitedu pošalju u zamjenu za Paula Pogbu, no Crveni vragovi navodno ne bi pristali na takvu razmjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedved tvrdi da ostaje

podsjtimo i na to da je dopredsjednik Juventusa PavelNedved prije mjesec dana poručio je kako će najveća zvijezda ostati u klubu i iduće sezone.

"Što se mene tiče, Ronaldo neće otići. Ima ugovor do lipnja 2022. godine. Vidjet ćemo što će se dogoditi nakon toga. Ronaldo nas je pogurao prema nogometnom Olimpu, u tehničkom smislu i u pogledu pozitivnog imidža," rekao je Nedved dodavši: "Ronalo je postigao 100 golova u 120 utakmica. On je prototip modernog nogometaša koji je ostvario nevjerojatne ciljeve neizmjernim talentom i napornim radom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo