TALIJANI PLASIRALI SENZACIJU: / Marcelo Brozović prelazi u United i postaje najskuplji hrvatski nogometaš

Image
Foto: PIXSELL

Čini se kako Marcelo Brozović dolazi u prvi plan kad je riječ o Joseu Mourinhu i njegovoj zainteresiranosti za Vatrene.

27.3.2017.
11:39
PIXSELL
VOYO logo

Naime, u petak je Mourinho došao u Zagreb i prisustvovao utakmici 5. kola skupine I kvalifikacija za odlazak na SP u Rusiji 2018 između Hrvatske i Ukrajine (1-0). Britanski tabloid The Sun plasirao je bombastičnu informaciju kako je Posebni u glavni hrvatski grad sletio kako bi dogovorio transfer Ivana Perišića iz Intera u Manchester United.

ISTINA O MOURINHOVOM DOLASKU U ZAGREB: Razlog nije Perišić! ‘Evo zašto sam došao u Hrvatsku…’

TRANSFER KOJI PROBIJA SVE GRANICE: Mourinho za 200 milijuna otima bivšem klubu najveću zvijezdu?

JOSE MOURINHO GLEDA I NE VJERUJE: Inter za Perišića i Brozovića traži nevjerojatnu cifru

Mourinho u Zagrebu zbog Perišića i Brozovića

Kasnije tokom dana, mediji su javili kako je i Brozović razlog Mourinhovog dolaska u Hrvatsku. Mourinho je kasnije u razgovoru za HNTV kazao kako je došao u Zagreb kako bi posjetio svoje dobre prijatelje Predraga Mijatovića i Davora Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

NAJSKUPLJI HRVATSKI IGRAČ U POVIJESTI? Oglasio se Inter i izvjesio cijenu za Ivana Perišića

No, u nedjelju su engleski i talijanski mediji pisali kako je Mourinho ipak u Zagreb došao zbog navedenog hrvatskog dvojca, samo što to nije htio otkriti medijima. Inter je odgovorio na medijska pisanja i izvjesio cijenu za svoja dva bitna igrača.

Pa tako Talijani Perišića nude Unitedu za 60 milijuna eura (prema Transfermarktu Perišiću je cijena 25 milijuna), dok je Brozovićeva cijena, kako javljaju engleski mediji, izvješena u visini ne manjoj od 50 milijuna eura (45 milijuna funti, a prema Transfermarktu vrijedi 22 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Ivan Perišić

Mourinho prenio poruku gazdi Uniteda

Talijanski mediji javljaju kako je Mourinho prenio poruku gazdi Uniteda da je za krilnog napadače Nerazzura spreman platiti 40 milijuna eura. Na Old Traffordu idućeg ljeta žele se pojačati Antoineom Griezmannom, koji će im izbiti najveći dio novca predviđenog za pojačanja, pa je navedeni iznos za Perišića najviše što su spremi licitirati.

Ali, kineska korporacija Suning poručila je Unitedu, ali i svim ostalim zainteresiranim engleskim velikanima, da Perišića ne ide ispod 60 milijuna eura. Kako bilo, ugledna talijanska Gazzeta delo Sport piše i o Marcelu Brozoviću. Što se tiče njega, United je voljan platiti pun iznos odštete, odnosno 50 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula u ugovoru koji je Inter s veznjakom potpisao u prosincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PO KOGA JE DOŠAO MOURINHO? Zašto je izgledniji transfer Marcela Brozovića u Manchester nego Ivana Perišića?

Ali, što je još važnije, Inter u tom slučaju nema nikakvog izbora osim dopustiti igraču početak pregovora s klubom koji da bankovnu garanciju da će za njega platiti iznos naveden u odštetnoj klauzuli.

'Postoji 50 milijuna razloga za vjerovati da će se Brozović preseliti u United'

"Postoji 50 milijuna razloga za vjerovati da će se Brozović na ljeto iz Milana preseliti u Manchester, a Inter bi pri tome zaradio čak 45 milijuna." piše Gazzetta i tako otkriva da je Inter hrvatskog veznjaka Dinamu zapravo platio samo 5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

SENZACIJA: Jose Mourinho osobno stigao u Zagreb kako bi dogovorio transfer velike hrvatske zvijezde u United

Interu bi ovako bogata prodaja Brozovića koristila i u još jednom važnom pogledu; obitelj Zhang, koja sada vlada klubom, bi financijskim prilivom iz Manchestera mogla u sjedište Uefe Nyon, poslati izvješće koje pokazuje da ispunjava kriterije financijskog fair playa.

Prihvati li Brozović ponudu Uniteda, postat će najskuplji hrvatski igrač svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo