TALIJANI PLASIRALI SENZACIJU: / Mandžukić i Perišić postaju suigrači, idu u klub hrvatskog stručnjaka?

Image
Foto: AFP

Tek se vratio poslu, a već ga povezuju s brojnim igračima

22.7.2020.
20:30
AFP
VOYO logo

Više od sat vremena trajala je u utorak presica na kojoj je bivši trener Bayerna NikoKovač predstavljen kao novi čovjek na klupi nogometnog kluba iz Kneževine. Nema sumnje, ljudi u klubu jako su sretni i zadovoljni što je Hrvat došao na klupu A momčadi.

Kovač je oduševio svojom pojavom Francuze, ali najavljeni su i neki njegovi potezi koje bi trebao odmah napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ugledni njemački list Bild prije nekoliko dana je pisao kako je Monaco ispunio sve uvjete koje je postavio Kovač, a jedan od njih je navodno i dovođenje Maria Götzea, bivšeg njemačkog reprezentativca koji je trenutno bez kluba. Borussia mu nije produžila ugovor i trenutno je u potrazi za poslom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No otišli su danas Nijemci i korak dalje te izašli s novim informacijama. Kovač, prema njihovom pisanju namjerava dovesti svoje nekadašnje pulene iz Eintrachta – srpski dvojac Filip Kostić-Luka Jović.

Iz Italije pak stiže vijest koja se tiče Hrvata. Naime, Calciomercato tvrdi da bi u Monacu mogli završiti Ivan Perišić i Mario Mandžukić te da ih Kovač navodno želi u svojoj momčadi. Bayern neće Vatrenom produžiti ugovor, a povratak u Inter nije opcija. Bivši Vatreni je s druge strane slobodan igrač, priča se puno o njegovom povratku u Serie A, ali poziv Kovača teško da bi dobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo