TALIJANI OPALILI SRNU PO DŽEPU: / Bivši kapetan Vatrenih doznao visinu kazne zbog incidenta u divljoj utakmici s Romom

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski nogometaš isključen je u samoj završnici susreta te ne bi trebao kandidirati za susret s Lazijem i Napolijem.

11.12.2018.
16:44
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Cagliarija velikim su preokretom u posljednjih deset minuta dvoboja s Romom proteklog vikenda uspjeli osvojiti bod nadoknadivši dva pogotka zaostatka, a do izjednačujućeg gola za 2-2 u posljednjim trenucima utakmice stigli su s dva igrača manje, nakon što su minutu prije isključeni Darijo Srna i Luca Ceppitelli.

Luda završnica

Roma je golovima Cristantea (14) i Kolarova (41) imao uvjerljivu prednost i sve do 85. minute ništa nije ukazivalo na mogući preokret u Cagliariju. No, tada je nadu domaćoj momčadi vratio Moldavac Artur Ionita, a u petoj minuti sučeve nadoknade Marco Sau je iskoristio pogrešku u obrani Rome i donio veliku radost domaćim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo minutu prije Ceppitelli je dobio drugi žuti karton, a sudac Mazzoleni je potom pokazao i izravni crveni karton bivšem kapetanu hrvatske reprezentacije i to zbog prigovaranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamošnja disciplinska komisija u utorak je pak donijela odluku u slučaju Cagliarijevog dvojca. Obojica su suspendirani na dvije utakmice, a uz to su zaradili novčane kazne. Ceppitelli 6500 eura, a Srna 5000 eura.

Otegotna okolnost bio im je utrčavanje u teren nakon što je Calgiari izjednačio iako su bili poslani u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo