DOKTOR I ČAROBNJAK /

Svijet se divi nevjerojatnom Modriću: Svi ga hvale, evo kakvi se sve hvalospjevi slijevaju na njegov račun

Image
Foto: Profimedia

Modrić je za svoj nastup dobio ovacije cijelog stadiona

7.9.2022.
8:51
Profimedia
VOYO logo

Aktualni europski prvak Real Madrid pobijedio je u utorak na gostovanju Celtic 3:0 u prvoj utakmici u skupini Lige prvaka.

Image
SREĆI NEMA KRAJA /

Kakva bomba za kraj dana. Dinamo je prvi u skupini Lige prvaka, a Luka Modrić je zabio golčinu za Real

Image
SREĆI NEMA KRAJA /

Kakva bomba za kraj dana. Dinamo je prvi u skupini Lige prvaka, a Luka Modrić je zabio golčinu za Real

 U prvih 45 minuta nije bilo golova, ali je vrlo brzo u nastavku Real riješio susret i slavio 3-0. U 56. minuti domaćina je načeo Vinicius Junior, dok je u 60. za 2-0 pogodio hrvatski nogometaš Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prevario je dvojicu suparničkih igrača i potom, u svom stilu, vanjskim dijelom kopačke, s četiri-pet metara, pogodio mrežu Celtica.

Konačan rezultat u 77. minuti je postavio Eden Hazard, a samo nekoliko trenutaka nakon toga zamijenjen je Modrić, uz ovacije cijelog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice na Modrićev račun počeli su se slijevati brojni komplimenti od njegovih suigrača i medija.

Luka je u objavi na Instagramu nakon susreta uz fotografiju napisao "Posebna atmosfera. Posebna utakmica. Hvala, Celtic Park. Sretan sam što smo pobjedom otvorili Ligu prvaka", a ubrzo je komentar na to ostavio njegov suigrač Vinicius koji je ostavio samo emotikon čarobnjakovog šešira, a Lucas Vazquez emotikon doktora.

'Gazit će i s 38'

Veliki kompliment našem Luki dao je i poznati španjolski sportski list Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrićeva vanjska vlada Ligom prvaka. Ta veličanstvena vanjska mora postati dio Svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Hrvat ju je opet izvukao u Ligi prvaka. Prošle sezone je u ovom natjecanju Chelseaju odnio polufinale nezaboravnim dodavanjem vanjskom za gol Rodrygu, a sada je tako zabio golčinu i presudio Celtic. Modrić slavi 37. rođendan u petak, ali ne pokazuje baš nikakve znakove slabosti, baš suprotno. Kladimo se da će s tom vanjskom gaziti Europom i s 38 godina", napisala je Marca, a komplimentima se priključio i poznati novinar Fabrizio Romano:

"Modrić je prvi put u Ligi prvaka zaigrao u srpnju 2006. godine u play-offu s Dinamom. To je bilo prije 16 godina, odnosno dnosno prije 5887 dana.... I nakon pet osvojenih Liga prvaka, on još uvijek radi razliku. Maestro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo