dejan u prvom planu /

Svijet i regija se raspisali o pobjedi Hrvatske, ali u centru pažnje je Lovren: 'Ponašao se skandalozno!'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Utakmica Hrvatske i Španjolske na Maksimiru sinoć je bila najatraktivniji par Lige nacija

16.11.2018.
11:30
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Utakmica Hrvatske i Španjolske bila je najatraktivniji dvoboj sinoćnjih utakmica Lige nacija. 

Shodno tomu, vodeći svjetski mediji posvetili su veliki prostor tom susretu i dan poslije sa superlativima pišu o samoj utakmici i veličanstvenoj pobjedi Hrvatske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenimo s našom regijom. Iako je Bosna i Hercegovina predvođena Robertom Prosinečkim remijem bez golova u Beču osigurala plasman u Ligu A, tamošnji su mediji dosta prostora posvetili i Hrvatskoj.

"Ludnica na Maksimiru: Hrvatska u finišu do pobjede protiv Španije", stoji u naslovu Dnevnog Avaza, koji piše kako je Jedvaj donio pobjedu svjetskim doprvacima, a o utakmici imaju samo riječi hvale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SPEKTAKL NA 'MAKSIMIRU' Hrvatska u foto-finišu savladala Španiju’, naslov je s kojim je Blic opisao spektakl na Maksimiru.

“Pravi nogometni spektakl odigran je u Zagrebu, pogotovo što je domaća momčad imala veliku želju da se revanšira protivniku za poraz u prethodnom susretu od 6:0. Tako su Vatreni i ušli u utakmicu. Ratoborno, agresivno, pa su tijekom čitavog prvog poluvremena napadali. Iako su Španjolci imali više loptu u posjedu, opasnija je bila Hrvatska. Na odmor se otišlo rezultatom 0:0. U nastavku je prštalo je na obje strane, nizale su se šanse, pa je samo bilo pitanje čija će se mreža prva zatresti…”, piše Blic.

O pobjedi se raspisao i Kurir. ‘SPEKTAKL NA MAKSIMIRU PRIPAO KOCKASTIMA: Hrvati golom u nadoknadi se osvetili Špancima za debakl posle Mundijala!’, stoji u njihovom naslovu, no u tekstu su mnogo pažnje posvetili ponašanju Lovrena prije i nakon utakmice. 

“TO SU PI*KE OBIČNE! LAKTOM SAM GA UBIO! Reprezentativac Hrvatske zgrozio fudbalski svet! SKANDALOZNO ponašanje Lovrena posle meča Hrvatska – Španija!”, stoji u tekstu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U centru pažnje Lovren je bio i britanskim i američkim medijima - Daily Staru, Mirroru i New York Timesu. 

"Dejan Lovren nakon velike je pobjede nad Španjolskom nazvao Sergija Ramosa i njegove suigrače hrpom p**ki", piše Daily Star. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York Times pak piše: "Navijačima Liverpoola svidjet će se što je Lovren rekao o kapetanu Reala Sergiju Ramosu", aludirajući na prošlosezonski finale Lige prvaka kad je Ramos u ranoj fazi utakmice teško ozlijedio Mohameda Salaha i tako značajno smanjio 'Redsima' šanse za pobjedu. 

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo