modra groznica u zagrebu /

Svi žele na povijesni susret 'modrih', red ispred maksimirskih blagajni dug nekoliko stotina metara

Image
Foto: WhatsApp

Kako će sjeverna tribina biti zatvorena, a na južnu dolaze gostujući navijači, očekuje se da će suženi kapacitet stadiona biti u potpunosti ispunjen

2.11.2018.
10:54
WhatsApp
VOYO logo

Iako je iduća europska utakmica udaljena punih šest dana, navijači Dinama pohrlili su u petak ujutro na maksimirske blagajne kako bi kupili ulaznicu za idući europski susret svojih miljenika. 

Tri utakmice – tri pobjede i devet bodova. To je dosadašnji konto 'modrih' ove sezone u Europskoj ligi. Euro proljeće na Maksimiru zamirišalo je kao nikad prije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će sjeverna tribina biti zatvorena, a na južnu dolaze gostujući navijači, očekuje se da će suženi kapacitet stadiona biti u potpunosti ispunjen. 

Naša reporterka jutros je ispred Maksimira uslikala i nekoliko fotografija koje pokazuju da je interes za susret Dinama i Spartaka iz Trnave doista ogroman. Red se proteže od podnožja Zapadne tribine pa sve do križanja s ulicom Svetice/Bukovačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je interes ogroman, potvrdio je i klub na svojoj Facebook stranici, na kojoj su objavili kako je online prodaja ulaznica zaustavljena zbog preopterećenosti sustava.

Utakmica protiv Trnave na rasporedu je u četvrtak u 21 sat, a cijene su sljedeće: 

CIJENE ULAZNICA U PRETPRODAJI (2. - 7.11.)
Tribina istok 50kn
Tribina zapad dolje 70kn
Tribina zapad gore 50kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (8.11.)
Tribina istok 70kn
Tribina zapad dolje 100kn
Tribina zapad gore 70kn 

Remijem u Maksimiru protiv Spartaka Dinamo bi imao dva kola prije kraja šest bodova više od barem dva suparnika iz skupine, što znači da bi samo luda teorija i krug od tri momčadi s deset bodova, uz negativnu gol-razliku, mogao izbaciti plave. Jasno je dakle da bi pobjeda na Maksimiru označila povijesni ulazak Dinama u nokaut fazu europskih natjecanja nakon dugih 48 godina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo