SVI ŽELE MANDŽU: / Ruski bogataš kvari posao Unitedu i Juventusu?!

Image
Foto: Ivo Čagalj / PIXSELL

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić definitivno je jedan od glavnih likova u ovoljetnom prijelaznom roku. Barem kada su u pitanju europski mediji koji ga svakodnevno sele u drugi klub.

13.6.2015.
14:24
Ivo Čagalj / PIXSELL
VOYO logo

Puno je posljednjih tjedana i mjeseci špekulacija da će Mandžukić nakon samo jedne sezone u dresu madridskog Atletica napustiti španjolsku prijestolnicu. Kao moguće nove destinacije po stranim su se medijima spominjali Manchester City, Liverpool, Arsenal, Wolfsburg, Borussia Dortmund, a prije nekoliko dana su u prvi plan iskočili Juventus i Manchester United.

Želja Villas-Boasa

No, prema najnovijim informacijama, svima bi njima posao mogao pokvariti klub koji ne dolazi iz liga petice. Naime, prema tvrdnji talijanske Gazzette dello Sport, bogati ruski prvak Zenit je spreman platiti veću odštetu od bilo kojeg drugog zainteresiranog kluba. Spominje se iznos od 28 milijuna eura, što je više od onoga što je Atletico lani platio Bayernu (22 milijuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li to biti dovoljno za slamanje Atleticova otpora i hoće li trener Zenita Andre Villas-Boas uhvatiti napadača kojeg navodno silno priželjkuje, tek treba vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo