SVI BRUJE O GALLIANIJEVOM BORAVKU U ZAGREBU, A ON ISTIČE: / 'Marko Pjaca je vrhunski igrač, vidjet ćemo što će biti'

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Generalni direktor Milana Adriano Galliani u središtu je zanimanja hrvatske ali i talijanske nogometne javnosti zbog interesa za hrvatskim reprezentativcem Markom Pjacom.

7.7.2016.
16:36
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Dugogodišnja desna ruka predsjednika Milana Silvija Berlusconija, Adriano Galliani, snimljen je prije nekoliko dana u jednom zagrebačkom restoranu. Iako još uvijek nije poznat pravi razlog njegova boravka u Hrvatskoj po društvenim mrežama kolaju informacije da je došao realizirati transfer Dinamova krilnog napadača . Sama fotografija "eksplodirala" je u hrvatskim, a kasnije i u talijanskim medijima i svi misle kako je Galliani došao u glavni hrvatski grad riješiti transfer Pjace u Milan. Kad je o Pjaci riječ i njegovom dolasku u Milano, Galliani samo znakovito kaže:

Image
GLAVNI ČOVJEK MILANA SNIMLJEN U ZAGREBU: /

Svi su uvjereni da je došao po Dinamova dragulja

Image
GLAVNI ČOVJEK MILANA SNIMLJEN U ZAGREBU: /

Svi su uvjereni da je došao po Dinamova dragulja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središtu zanimanja nogometne Europe

"Vidjet ćemo, vidjet ćemo".

A ako ga se nešto više pita, Galliani pak daje do znanja što misli o krilnom napadaču zagrebačkog Dinama koji je oduševio na Euru i zagolicao maštu poznatim klubovima poput Milana, Intera, Liverpoola, Juventusa, Napolija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"On je top igrač kojeg prati dosta klubova. Vidjet ćemo što će biti s njim", objašnjava Galliani, piše Footbal Italia i dodaje:

'Prvo sam htio reći da nisam bio u Zagrebu'

"Kampanja za transfer je još ograničena, tako da se ispričavam, ali neću reći ništa više o našem zanimanju za Pjacu", Galliani je kazao novinarima i prokomentirao to što je snimljen u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uslikan sam u Zagrebu? Nevjerojatno! Problem je taj što svatko danas ide svugdje s kamerom u džepu. Primjerice, Ronaldo 'il fenomeno' i ja smo valjda uslikani u svakom restoranu u kojem smo bili u Milanu. Jučer sam, pak, zamoljen od strane vlasnika jednog restorana da se uslikam s njime i već sljedećeg trenutka naša slika obišla je svijet. Prvo sam htio reći da nisam bio u Zagrebu", objašnjava Galliani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo