SVETI NIKOLA U PLAVOJ CIBONI: / Teško je ovo uopće opisati riječima; Dovoljno je samo kazati - ovo je Futsal Dinamo!

Image
Foto: PIXSELL/Futsal Dinamo

Cilj je okupiti spomenute udruge na jednom mjestu

2.12.2019.
13:30
PIXSELL/Futsal Dinamo
VOYO logo

"Futsal Dinamo vraća se u Cibonu nakon gotovo pet godina! Derbi 8. kola 1.HMNL između Futsal Dinama i Splita odigrati 7. prosinca (subota) u KC Dražen Petrović s početkom u 20 sati! Osim što će to biti posljednja prvenstvena utakmica Futsal Dinama pred svojim navijačima u 2019. i osim što nam u goste dolazi najveći rival, derbi sa Splitom bit će ujedno i humanitarnog karaktera", stoji na web stranici MNK Futsal Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebni gosti Futsal Dinama

Utakmici će kao gosti Futsal Dinama, kluba koji djeluje po načelu jedan član - jedan glas i koji pripada navijačima, prisustvovati članovi pet humanitarnih udruga s kojima je Futsal Dinamo na razne načine već surađivao. Članovi udruga Klub roditelja nedonoščadi "Palčići“, "Down sindrom centar Pula“, Udruga "Jedni za druge“, "Udruga sveti Vinko Paulski“ iz Vukovara i Judo klub osoba s invaliditetom "Fuji“ bit će dio blagdana Svetog Nikole i futsal spektakla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

POPUT VOJSKE, SVI K’O JEDAN DO KOLEKTIVNOG LUDILA: Igrači Milana ostali zatečeni prizorom na Šalati; ovo je za naježiti se

Image
POPUT VOJSKE, SVI K'O JEDAN DO KOLEKTIVNOG LUDILA: /

Igrači Milana ostali zatečeni prizorom na Šalati; ovo je za naježiti se

Image
POPUT VOJSKE, SVI K'O JEDAN DO KOLEKTIVNOG LUDILA: /

Igrači Milana ostali zatečeni prizorom na Šalati; ovo je za naježiti se

5 udruga - 1 cilj

Cilj je okupiti spomenute udruge na jednom mjestu, omogućiti im sudjelovanje u velikom sportskom događaju, u ovo osjetljivo, predbožićno vrijeme dodatno ih približiti javnosti i omogućiti im nezaboravno iskustvo koje će pamtiti cijeli život. Dakako, javljeno je klubu kako će u Cibonu stići i Plavi Sveti Nikola koji je svakoj udruzi omogućio prigodne poklone...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program počinje u 17:30 sati utakmicom između mladih Vukovaraca i polaznika naše škole futsala

Program u Ciboni počinje u 17:30 sati utakmicom između mladih Vukovaraca i polaznika škole futsala, a derbi sa Splitom zakazan je za 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz prigodne poklone od Plavog Svetog Nikole, Futsal Dinamo će spomenutim udrugama donirati dio prihoda od ulaznica, koje će zbog troškova organizacije, ali i humanitarnog karaktera same utakmice iznositi 35 kuna (godišnja ulaznica vrijedi za ovu prigodu). Ulaznice za prvenstvenu utakmicu humanitarnog karaktera možete kupiti u Ilici 37, u svim Vivas Barovima te na sustavu Entrio.hr, prenosimo objavu Futsal Dinama u cjelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo