SVE VIŠE PROBLEMA U PSG-U: / Uefa im prijeti izbacivanjem iz LP-a, Španjolci objavili zašto Neymar ne podnosi Cavanija

Image
Foto: AFP

Svađa između Edinsona Cavanija i Neymara tijekom derbija s Lyonom prije desetak dana ne silazi s naslovnica francuskog i svjetskog tiska.

26.9.2017.
14:26
AFP
VOYO logo

Kao što je poznato dvojac je zaratio oko toga tko će izvesti slobodan udarac, a potom i najstrožu kaznu.

Puno je bilo teorija što stoji iza ovoga, a vodeća je bila bonus od milijun eura, koji će navodno dobiti igrač s najviše prvenstvenih pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak je El Pais objavio da je PSG već sada ponudio Cavaniju tu sumu kako bi Brazilac imao primat izvođenja penala, ali je Urugvajac, navode, to odbio.

Bit će sasvim sigurno zanimljivo vidjeti tko će izvesti sljedeći PSG-ov penal. Unai Emery rekao im je poslije sukoba da se dogovore, a ako ne uspiju da će on riješiti to pitanje. Prije nekoliko dana pak izjavio je da je Cavani prvi izvođač, a Neymar drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, El Pais piše i da se dvojac od prvog susreta u svlačionici ne podnosi. Španjolski dnevni list navodi da je Cavani prilikom toga rekao sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A što ti misliš tko si ti? Lionel Messi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar mu je to zamjerio jer je otišao s Camp Noa kako više ne bi bio u sjeni velikog Argentinca.

Cijela ova priča mogla bi završiti odlaskom napadača iz PSG-a. A engleski mediji navode da je Everton zagrizao za Urugvajca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, As je objavio da je Uefa nakon velikog posla zaprijetila PSG-u izbacivanjem iz Lige prvaka sljedeće sezone ako se pokaže da su prekršili pravilo financijskog fair playa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik Nasser Al-Khelaifi odmah je reagirao te kontaktirao predstavnike osmorice prvotimaca kako bi ih obavijestio da njihovi klijenti mogu potražiti nove klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među njima su Di María, Javier Pastore, Blaise Matuidi, Lucas Moura, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa, Serge Aurier i Thiago Silva. Za sada su samo dvojica napustila klub. Aurier je prešao u Tottenham za 25 milijuna eura, dok je Mautuidi otišao u Juventus za 20.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo