NERVOZA U BARCELONI: / Pregovori s Messijem u slijepoj ulici, Katalonci ostaju bez najveće zvijezde?

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Nade navijača Barcelone da će ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi produljiti ugovor značajno su poljuljane, piše u petak španjolski dnevni list Marca.

23.12.2016.
13:58
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Iako su čelnici Barcelone izrazili uvjerenje da će najkasnije do ožujka službeno potvrditi produljenje suradnje s argentinskim genijalcem, to se sada čini malo vjerojatnim. Marca podsjeća da je Messi još ljetos odbio novi ugovor, a otada se učestalo spominje mogućnost njegova odlaska u Manchester City kod bivšeg trenera Pepa Guardiole.

Image
HRABROST, LUDOST ILI PROVOKACIJA: /

Real šalje Barceloni ponudu za Messija?!

Image
HRABROST, LUDOST ILI PROVOKACIJA: /

Real šalje Barceloni ponudu za Messija?!

Samo telefonski kontakt

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu istaknuo je nedavno kako Messija namjerava učiniti najbolje plaćenim nogometašem na svijetu, ali do danas nije bilo službenog sastanka između dviju strana. Klupski su čelnici propustili priliku razgovarati i s Messijevim ocem i agentom Jorgeom kad je nedavno bio u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini kontakt između klupskog vodstva i Messija dogodio se, piše Marca, telefonskim putem. Peterostrukom osvajaču Zlatne lopte aktualni ugovor istječe u ljeto 2018. pa i ne čudi sve veća zabrinutost Barceloninih navijača. Ne dođe li brzo do dogovora, Messiju će već u ljeto iduće godine cijena značajno pasti jer će mu ostati još samo jedna sezona pod ugovorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar, Luis Suarez i Javier Mascherano nedavno su produljili ugovore, u redu je i naš Ivan Rakitić, a na Camp Nouu se svakako nadaju da će na koncu uspjeti slomiti i otpor najveće zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo