SVE JE TO SAMO ŠOU: / Kandidati za predsjednika FIFA-e pozvani u tv-debatu

Image

Američka tv mreža ESPN pozvala je petoricu kandidata za predsjednika Fife na televizijsku debatu, koja bi se trabala održati u Londonu 29.

30.12.2015.
16:42
VOYO logo

Novi predsjednik Fife trebao bi biti izabran na izvanrednom kongresu 26. veljače u Zuerichu. Iz utrke su već ispali aktualni predsjednik Fife Sepp Blatter i čelnik Uefe Michel Platini, koje je Etički odbor Fife suspendirao na osam godina i to zato što je Blatter pod sumnjivim okolnostima odobrio isplatu dva milijuna švicarskih franaka Michelu Platinju 2011. godine.

Champagne jedini pristao

Najveći favorit za novog čelnika Fife je princ Ali bin al-Hussein (40), predsjednik Jordanskog nogometnog saveza. Velike šanse ima i predsjednik Azijske nogometne federacije šeik Salman bin Ebrahim al-Khalifa (49) iz Bahreina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utrci za najvažniji položaj u svijetu sporta još su tri osobe, južnoafrički poduzetnik Tokyo Sexwale (62) bivši član vlade JAR-a i Organizacijskog odbora SP 2010., zatim Švicarac GianniInfantino (45), glavni tajnik Uefe, te francuski diplomat Jerome Champagne (57), koji je 11 godina radio u Fifi, a koji je jedini već dao pristanak za sudjelovanje u televizijskoj debati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo