Svadba koja je podijelila Split: 'Oženio sam se i gotovo je'!

Mladi kapetan Hajduka Franko Andrijašević napokon je progovorio o svadbi zbog koje su ga navijači uzeli na zub. 'I meni je žao zbog svega što se dogodilo, ali nije moglo drukčije.

10.10.2012.
11:46
VOYO logo

Sin slavnog hajdukovca Stipe Andrijaševića odlučio se oženiti točno na dan velikog derbija s Dinamom u Maksimiru, prije dva tjedna, a to su mu navijači na Poljudu jako zamjerili. Protumačio se takav potez kao izbjegavanje svete dužnosti, sudjelovanja na velikom derbiju, a bijes navijača Franko je po prvi put osjetio prošloga petka, na splitskom stadionu.

Hajduk je u 11. kolu razbio Cibaliju sa 4:0, ali Torcida nije oprostila kapetanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da će biti zvižduka, osjetio sam kako diše publika i pripremio sam se na takve reakcije. Ali nije se moglo ništa promijeniti. I meni je žao zbog svega što se dogodilo, ali nije moglo drukčije. Bilo mi je teško dok su moji suigrači igrali derbi, međutim, bitno je da je sve prošlo. Neće se takvo što više ponoviti. Priča o vjenčanju je zaključena. O tome više nemam razloga govoriti", po prvi je put progovorio Franko o vjenčanju koje je podijelilo Split, a prokomentirao je za Sportske i klupsku najavu da će zbog propuštanja derbija biti kažnjen:

"Zatvorena tema. Oženio sam se i gotovo je!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo