Oprostite, navijači: 'Ovo je bilo ispod svake razine'

'U mojoj zemlji ne kažeš oprosti, jer time pokazuješ slabost, ali nakon ovoga moramo reći – oprosti. Dakle, oprostite, navijači, Zagrepčani i svi oni kojima je Dinamu u srcu.

4.10.2013.
9:49
VOYO logo

Dinamo je u 2. kolu Europske lige doživio i drugi poraz. Nakon 1:2 na Maksimiru protiv Černomoreca, još je žalosnije izgledalo "sudaranje" dinamovaca samih sa sobom u Sofiji i konačnih 3:0.

"Ne možeš reći da si kvalitetan, dokazati to u Beču i onda zašutjeti. Da, mi jesmo kvalitetni, ali tamo na travnjaku to ne pokazujemo, a to je jedino mjesto gdje bismo to trebali", izjavio je nakon utakmice Ivo Pinto i priznao da je maksimirska momčad u krizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi imaju loše trenutke, ali ovo predugo traje. Dinamo ima naviku pobjeđivanja, ali mi smo je negdje izgubili."

Slično nakon loše igre i rezultata razmišlja i kapetan Joe Šimunić, koji je stao u obranu svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6585840

"Ostavite ih na miru. Sve što loše mislite o njima, pripišite meni. Od njihova tri gola, dva smo im poklonili. Evidentno je da imamo veliki problem jer smo izgubili vjeru u sebe i vlastite mogućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je reći što nedostaje ovom Dinamu, zašto igrači u igri ostavljaju toliko prostora suparniku, zašto nema zalaganja, međusobnog pomaganja i prijeko potrebne požrtvovnosti. Problem je za ljude u Maksimiru detektirao trener Ludogoreca Stojčo Stoev.

"Dinamo? Ne mogu reći da me razočarao jer ih ne doživljavam kao svoje igrače, ali evidentno je da gosti iz Zagreba nisu kolektiv. Nemaju momčadsku igru. Previše se oslanjaju na dva, tri igrača", zaključio je Stoev u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo