ŠUKER PROGNOZIRAO FINALE LP-A: / Zna se tko je favorit predsjednika HNS-a, od Reala ne očekuje samo jednu stvar

Image
Foto: Screenshot

Finale Lige prvaka igra se u Kijevu s početkom u 20:45 sati

26.5.2018.
15:40
Screenshot
VOYO logo

Sve će oči navijačkog puka biti večeras usmjerene prema Kijevu gdje s početkom u 20:45 sati Real Madrid i Liverpool igraju utakmicu za naslov u Ligi prvaka. Prognozirao je njen ishod i prvi čovjek Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, član Realove momčadi koja je 1998. godine otišla do kraja u natjecanju za najbolju europsku klupsku nogometnu momčad.

Sudjelovao je Šuker u tome s četiri postignuta gola, sva ih je četiri postigao u grupnoj fazi natjecanja i to po dva Olympiakosu (pobjeda 5-1) i Portu (pobjeda 4-0). Tri gola od ta četiri postigao je s bijele točke. Danas je Šuker u Kijevu gdje je nastupio u revijalnoj utakmici za klupske legende, a u razgovoru za Realovu televiziju, prenosi 24sata.hr, prognozirao je ishod današnjeg finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FINALE LP-a ZA NASTAVAK HRVATSKOG NIZA: Kako god završila utakmica između Reala i Liverpoola, razloga za slavlje ćemo imati

Bez opuštanja

"U finalu je puno mogućih scenarija. Uđeš li opušten, možeš izgubiti. To je jedino što ne očekujem od Real Madrida. Uđe li onako kao što zna, kao da ide u rat, po pobjedu, mogu reći da će osvojiti još jedan trofej. To smo vidjeli prošle godine u utakmici s Juventusom. Uđu li kako treba mogu dobiti svakoga", siguran je Šuker i uvjeren da se najbolji nogomet igra u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ENGLEZI STRAHUJU OD LUKE MODRIĆA: /

'On je tihi ubojica, kontrolor, nevjerojatan je'

Image
ENGLEZI STRAHUJU OD LUKE MODRIĆA: /

'On je tihi ubojica, kontrolor, nevjerojatan je'

Ovako to prisnažuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada svi govore o Liverpoolu. Da, on ima svoje oružje za nanijeti štetu ali kažem, uđe li Real Madrid spreman u taj susret, pobijedit će. Španjolski nogomet je snažniji, veći i to se vidi kod Real Madrida, Barcelone i Atlético Madrida. Naravno, Real Madrid ima i veliko iskustvo te talentirane igrače."

Za Modrića i Kovačića

Jasno, navija za klub za koji je nastupao od 1996. do 1999. godine i kroz 111 utakmica postigao 49 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će moji sunarodnjaci Modrić i Kovačić podići pehar te biti spremni za Svjetsko prvenstvo", kazao je i potom se našalio:

" Igrači moraju uživati uživati. Ovakva finala su za Real Madrid malo teži trening kada dobro počnu utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo