Predsjednik HNS-A / Šuker poručio: 'Modrića i Lovrena treba pustiti da igraju nogomet, a državne institucije da rade svoj posao'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Mamić je u Međugorju medijima izjavio kako Modrić i Lovren te njihovi roditelji znaju što su s njim potpisivali

8.6.2018.
17:19
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker izjavio je u petak kako Luku Modrića i Dejana Lovrena treba pustiti da rade ono što najbolje znaju, a to je igrati nogomet, a državne institucije da rade svoj posao.

Nakon prijema kod osječkog gradonačelnika Ivana Vrkića, u povodu današnje prijateljske utakmice Hrvatska - Senegal, Šuker je tako odgovorio na upit novinara hoće li Luka Modrić i Dejan Lovren smoći snage nastupiti na Svjetskom prvenstvu, s obzirom na pitanje, koje im je, poslije izricanja nepravomoćne presude od šest i pol godina zatvora, postavio Zdravko Mamić te kako je on to doživio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izricanja prvostupanjske presude na osječkom Županijskom sudu, Mamić je u Međugorju medijima izjavio kako Modrić i Lovren te njihovi roditelji znaju što su s njim potpisivali i zapitao se kako će Modrić i Lovren smoći snage za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kad znaju što je država napravila njemu.

"Prepustimo Luki Modriću i Dejanu Lovrenu da rade ono što najbolje znaju, a to je igrati nogomet. Prepustimo institucjama hrvatske države da rade svoj posao, a HNS-u i njegovom predsjedniku da radi i vodi nogomet. Respektiramo vaša mišljenja, živimo u slobodnoj i demokratskoj državi, ali idemo se držati svako svog sektora", odgovorio je Šuker na novinarski upit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo