ŠUKER O UTAKMICI S MAĐARSKOM NA POLJUDU: / 'Split? Dobili smo od Uefe još dva tjedna da ispitamo i prijavimo domaćinstvo'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nakon razočaravajućeg poraza od Tunisa

11.6.2019.
23:21
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak je izgubila od Tunisa u prijateljskoj utakmici, a nakon te utakmice izjavu je dao predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Hrvatska - Tunis

'Nema lakih protivnika, vidjeli ste danas, Tunis je spreman za Afrički kup. Naši igrači su dali maksimum. Žao mi je zbog Mađarske i Budimpešte', prenose Šukerovu izjavu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nogometna reprezentacija je izgubila od Tunisa sa 1-2 upisavši prvi poraz od neke afričke reprezentacije, ali Davora Šukera to nije pretjerano uzrujalo. 'Bilo je malo i nesreće na ovoj kiši, ali vjerujem da će biti spremni za jesen, vjerujem u Dalića i igrače', rekao je predsjednik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, prokomentirao je pitanje domaćinstva utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo s Mađarskom i mogućnost da to bude u Splitu. 'Split? Dobili smo od Uefe još dva tjedna da ispitamo i prijavimo domaćinstvo... Sve će se znati tada, jer odluku moramo donijeti', poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo