ŠUKER ILI ŠIMIĆ? U ZADRU O TOME JOŠ NE GOVORE: / 'Povjerenje jednom kandidatu ćemo izglasati kada se zaključi lista'

Image
Foto: PIXSELL

U ŽNS-u Zadarske županije neodlučni su po pitanju kome dati svoj glas u utrci za predsjednika HNS-a jer žele da sve bude prema pravilima.

29.11.2017.
22:26
PIXSELL
VOYO logo

DULIBIĆ PODNIO OSTAVKU NAKON PODRŠKE ŠUKERU: ‘Nisam se prodao nikome i nikada’

Image
DULIBIĆ PODNIO OSTAVKU NAKON PODRŠKE ŠUKERU: /

'Nisam se prodao nikome i nikada'

Image
DULIBIĆ PODNIO OSTAVKU NAKON PODRŠKE ŠUKERU: /

'Nisam se prodao nikome i nikada'

Viktor Prtenjača bio je jedan od devet članova izvršnog odbora zadarskog Nogometnog saveza koji su se u ponedjeljak sudjelovali na sastanku sa Šimićem i prijateljima. Predsjednik Reno Sinovčić nije se pojavio jer se nalazi u inzomestvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo želimo postupati prema pravilima, kada se zaključi lista, demokratski ćemo izglasati povjerenje jednom od kandidata. Zamislite da izglasamo povjerenje Šukeru ili Šimiću i za dva dana se pojavi Zadranin koji se želi kandidirati za predsjednika HNS-a. Mi želimo saslušati programe svih kandidati i svima jednako pružiti šansu da se predstave", rekao je Prtenjača, a prenosi Zadarski.hr.

I Zadrani će postaviti neke uvjete

Podsjetimo, za kandidaturu je potrebna prijava jednog županijskog nogometnog saveza i podrška njih još osam. Sve to kandidat treba osigurati do 8. prosinca. Za koga god se odluče, iz Zadarskog saveza poručuju da će i oni postaviti neke uvjete:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasigurno ćemo kandidatu kojem budemo poklonili povjerenje postaviti i neke naše uvjete. Borit ćemo se da se maksimalno spriječi devastacija sporta odnosno nogometa u Zadarskoj županiji. Molim Torcidu i Tornado, najvažnije ljude zbog kojih se nogomet i igra, za strpljenje. Neka nam svojim razumijevanjem pomognu jer ih nećemo izdati. Borit ćemo se za što kvalitetniji status naše županije kada je nogomet u pitanju", rekao je za kraj Prtenjača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo