ŠUKER ČESTITAO NA DERBIJU: / 'Dobro je da imamo zanimljivo i napeto prvenstvo'

Image

U ne baš sadržanom derbiju bez pogodaka, Rijeka i Dinamo su sinoć podijelili bodove na Rujevici.

20.4.2016.
12:15
VOYO logo

"Prekrasno je vidjeti pune tribine u Rijeci, dobru atmosferu na lijepom stadionu. Čestitam gospodi Volpiju i Miškoviću, kao i svim djelatnicima kluba, na svemu što su ostvarili u kratkom periodu, od ulaganja u infrastrukturu i momčad do razvoja kluba na svim razinama. Rijeka je dobar primjer kako se može uspjeti u hrvatskom nogometu u teškim gospodarskim okolnostima", kazao je Davor Šuker na službenim stranicama HNS-a.

'Sve je bilo na visokoj razini'

Predsjednik HNS-akoji nije bio sitničav kad je prikazana igra u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam svim akterima utakmice jer je sve bilo na visokom nivou. Dinamo i Rijeka zaslužuju pohvale za odličnu sezonu, dobro je da imamo zanimljivo i napeto prvenstvo do same završnice. Želim svim klubovima koji izbore europska natjecanja puno uspjeha sljedeće sezone", dodaje Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva HNL je 15. na svijetu

Hrvatska liga nikada nije bolje stajala na Uefinoj ljestvici, a prema Međunarodnom institutu za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS), 1. HNL je 15. najbolja na svijetu - također najbolja pozicija do sada:

"Sve to potvrđuje dobar rad u hrvatskom nogometu, usprkos teškim uvjetima po pitanju infrastrukture i gospodarstva. Reprezentacija je redoviti sudionik velikih natjecanja, dok mlade reprezentacije isto postižu odlične rezultate. U 2016. smo već sudjelovali na Futsal Euru te smo izborili europska prvenstva s A i U-19 reprezentacijom, a odlično stoji i naša U-21 selekcija u kvalifikacijama za EP. Istodobno, s ponosom gledamo kako naša domaća liga iz godine u godinu ima sve bolji međunarodni status. Moramo svi nastaviti raditi u tom smjeru kako bi iduće godine sve bilo na još višoj razini", zaključio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo